דרכון אוסטרי....?

Arie021

New member
דרכון אוסטרי....?

טוב, עשינו חקירה וקרוב לוודאי הסבא היה בטוח אוסטרי. אני מדבר על סבא שלי מצד אבא שלי יש לי: 1) תעודת לידה של הסבא 2) הוכחת אזרחות אוסטרית של הסבארבא (אבא של סבא) 3) הוכחת אזרחות אוסטרית של סבא ועוד מסמכים שמוכיחים קשר מהסבא אלי (תעודת לידה, נישואים וכולי) אם סבא שלי קיבל אזרחות אמריקאית ב 1945 אבל אפשר וצריך לטעון שעשה זאת בגלל הנאצים, האם האזרחות האמריקאית גורמת לו לאבד את האזרחות האוסטרית, אפילו אם פעל בגלל הנאצים? האם אני יכול לדרוש את האזרחות האוסטרית למרות שהפך לאמריקאי, בגלל מה שקרה אז במלחמה, או שזה אבוד? לא עשיתי קבע בצבא, לא התנדבתי, לא התאזרחתי באף מדינה, כנ"ל אבא שלי, וכל השאלה היא האם אני יכול לקבל דרכון אוסטרי דרך הסבא או שזה שונה לגמרי מדרכון גרמני, וזה די "אבוד" הייתם אומרים? תודה רבה מראש!

Woking

New member
אה תשמע

אולי זה לא ברור, אבל הפורום לא מייצג את ממשלת אוסטריה או ממשלת גרמניה. עם כל הרצון לענות לשואלים, אני חושב שמיצית את גבולות הידע של הכותבים. די ברור שיש לך קייס די מוצק בכדי להמשיך בבירורים, אבל אתה צריך מישהו קצת יותר מוסמך בכדי לענות על השאלות שלך. למה שלא תפנה לעורך דין, או אפילו ישירות לקונסוליה. בסופו של דבר המטרה של הקונסוליה היא להעניק אזרחות לאותם אנשים שזכאים לה.

למעלה