דרך...

just yael

New member
דרך...

שבת לבד, בלי ילדים, בלי בן זוג שבת שלי לעצמי בעבורי שבת של מדיטציות אקטיביות, שמזמן לא עשיתי. הזדמנות נפלאה להסתכל במראה לראות שנית לחוש את הסערה לחוש את הדממה לחוש את האיזון המבורך (שלא נמצא אצלי תדיר) לפגוש שוב את המבוכה שבחשיפה מול אנשים זרים המבוכה שבעבר שיתקה, עדיין גורמת להשפלת מבט ועדיין מקשה בהפתחות בצחוק מוטרף ובג'יבריש מוזר אבל כבר לא מטרידה בתנועה, בריקוד, בהנעת אברי הגוף לכל כיוון אפשרי, לפי מה שמרגיש לו בפנים, באטרף אמיתי ללא גבולות, ומבלי לחשוב על מה יחשבו, ומה יגידו. אז כן, אני בדרך... מסתכלת לאחור...וואו....כבר עברתי... מביטה לפנים..פשששששששש....יש עוד הרבה לפני מתבוננת פנימה...מחייכת...כן, זו אני. חבר'ה, תסתכלו החוצה השמש זורחת השדות ירוקים שיהיה שבוע נפלא לכולכם. ו...תודה מיוחדת לאיש קוסם, שכנראה החליט להעיר את הבית הזה, ומצליח לו.

רות 2

New member
ואת כל הדרך הזו עשית....

בלי מצפן.. בלי מפה.... ואללה אחללה נתיב מצאת לך... הנתיב להתבוננות פנימית שמביאה ..לדרך דרך צלחה..בהמשך

פה הם הסתובבו בין הרגלים

לא נחו לרגע...ובין פינוי שולחן אחד לשני,כלים,וכזה...חשבתי לעצמי דבר מדהים.שקט לי בפנים הרבה מהרגיל.כל כך הרבה תנועה.שתקה לי המחשבה.שבת על חצי אוטומט,ורגיעה לנשמה...עכשיו לא ממליץ כמצב לחיים.אבל מוח ששותק,לשישי שבת,יכול להיות נחמד...טוב שלא מתחרה,כי גם שלך,נראה ממש נחמד...שבוע הבא מוכן להתחלף...

just yael

New member
אומרים...מותר האדם מן הבהמה...

שהרי בינה בקודקודו.. אבל ישנם רגעים...שהבינה הזו, מלווה בכל כך הרבה רעש... מחשבות רצות, מחשבות מתפתלות, מחשבות נעימות, מחשבות טורדניות... מחשבות.. לא עוזבות, לא מניחות... וגם בלילה ...בשקט...מזדחלות הן לחלומות... שם..בין פינוי השולחנות לכלים...יש הרבה תנועה, אבל גם דיבורים... יש לי מומחיות בלפמפם לעצמי ולסובבים אותי את המוח... אבל שמחה לשמוע...שאצלך זה עבד בכיוון של שתיקת המחשבה... אמנם יש לנו כבני האדם מחויבות להצדיק את האמירה ההיא...אבל כמה טוב שאפשר לעתים פשוט להיות...ולהנות...

Lonely In Blue

New member
תרשי לי...

להסב את תשומת ליבך... אלה שאומרים... מותר האדם מן הבהמה... לגמרי במקרה, הם בני-אדם
אילו יכולנו להבין מה אומרים הדולפינים... אולי הם אומרים אחרת ואוי היה לנו... אילו יכולנו לקרוא את מחשבותיו של הכלב... סביר להניח שהיה זה די מעליב לדעת מה הוא חושב על כמה מההתנהגויות שלנו... והחמור... החמור בכלל היה מפנה לנו את גבו בשאט-נפש איך העזנו לעשות ממנו חמור

האמן לי ידידי

שהרבה פעמים החיות נוהגות דרך ארץ הרבה יותר מאיתנו ההולכים על שניים

just yael

New member
וואללה....לונלי....../images/Emo12.gif

בחיי לא חשבתי על זה...
כבר הולכת להתנצל בפני החמור... ולמצוא כינוי אחר לאחרון שקראתי לו חזיר...
בורחת מתחת לשמיכה........עד יעבור זעם....

ophra

New member
השבת שלי

הוקדשה לגורים. בעיקר במוח ובתשומת לב ב
הם תמיד שם, כמובן.... אחרי שבועות של עבודה מאומצת שבה קיבלו מנות מצומצמות מדי של אמא אחרי כמה שבתות שבהם היינו עסוקים עם חברים והם, הגורים, כבר גדלו... מוצאת את עצמי יושבת עם כוס קפה עם המבוגרים והם - בשלהם לא שמתלוננת חלילה
אבל רציתי איתם. להיות. לעשות. אז החלטתי והודעתי: השבת זה רק אנחנו. אני ואתם בלי תוספות בלי עבודה בלי חברים אני - בשבילכם כולי מה אני אגיד לכם היה נפלא
השבת השאירה אותי רצוצה אך מאושרת
עפ
(אמא מאוהבת)

just yael

New member
מגיע להם...

את אמא שלהם.. ונפלא...שידעת לעצור...להגיד פוס... ולפנות את השבת הזו עבורכם...

למעלה