דרך עבודה עם תופים

• פותח הנושא TTB
  • פורסם בתאריך

TTB

New member
דרך עבודה עם תופים

שלום יש לי שאלה על צורת עבודה יותר נכונה בנושא של תופים. ברוב מערכות התופים אתה מקבל KIT שכל אחד מהם משויך לתו במקלדת. לא עדיף לפתוח ערוץ נפרד ל סנאר ערוץ לקיק ערוץ HI HAT וכו' אני שמעתי שהרבה עובדים כך השאלה היא מה היתרון בעבודה כזו אני רואה חסרון שכן צריך לפתוח עוד ערוצים ועוד פעם את ה VST. יש לי עוד שאלה :) איך אני הופך ערוץ MIDI אחד מסוים או קטע ממנו מתוך הפרויקט ל WAVE ? תודה תומר

HeavenlyB

New member
תשובות

יש VST עם מספר יציאות נפרדות שמאפשרות כלי VST ועדיין לחלק את הכלים לערוצים. הסיבה שאנשים מחלקים לערוצים שונים היא שיש יותר אפשרויות לטפל בסאונד של כל כלי וכלי. כדי לייצא ערוץ מידי מסויים, משתיקים את כל שאר הערוצים, מסמנים בסרגל הזמן את תחילת וסוף הקטע הרצוי ומייצאים דרך File>>Export>>Audio Mixdown או שאם כלי ה-VST אליו שלוח ערוץ המידי לא מנגן דבר חוץ מאותו ערוץ מידי, אז אפשר לקבוע בייצוא, לייצא את אותו כלי VST, בלי הצורך להשתיק את שאר הערוצים.

TTB

New member
קצת הרחבה.

קודם כל תודה רבה עזרת לי מאוד כמו תמיד.. בקשר לתופים אני מתייחס ל INTAKT כי אני משתמש בא והיא גם די פופולרית איך אני יכול לדעת אם אפשר לפתוח מספר ערוצים על VST אחד.. התוכנה עצמה באופן יחסי כבדה ל VST אמנם יש לי מחשב מאוד חזק אבל לפתוח לדוגמא 4 או 5 פעמים את ה VST זה מתחיל להיות מורגש.. אשמח אם תוכל להרחיב קצת בנושא תודה רבה תומר.

TTB

New member
אני מכיר את המדריך...

וכשהתחלתי לעבוד עם קיובייס גם עשיתי אותו והוא עזר מאוד תודה. אז בעצם מה שאני מבין מההודעה שלך שכדי להכין את הצליל שאני רוצה ב INTAKT (במקרה שלי) ואז לייצא את התו כ WAVE ולעבוד איתו על ערוץ מידי? תודה תומר.

HeavenlyB

New member
אני לא מכיר את ה-Intakt, אבל

אם הוא מוגבל לשתי יציאות, אז כן. התשובה תהיה לייצא את הכלי לערוץ אודיו ולעבד אותו שם בנפרד משאר הסט.

מכללת bpm

New member
סמפלרים יעודיים לתופים

הדרך הטובה ביותר (לטעמי) לעבוד עם תופים היא לעבוד עם סמפלרים אותם טוענים בסאונדים של תופים. ישנם סמפלרים יעודיים לתופים כמו NI BATTERY או LINPLUG RMIV שעושים את העבודה הרבה יותר קלה מאשר עם סמפלר "גדול" כמו הKONTAKT. היתרון בעבודה עם סמפלר על עבודה עם WAVES היא העובדה שאנחנו לא מוותרים על הגמישות שישנה בעבודה עם מידי. כמו כן אנחנו יכולים לבנות כך כל מערכת תופים ולא להיות מוגבלים לסאונדים של VST זה או אחר.

HeavenlyB

New member
כן כן

גם BPM וגם רזוננס קיבלו כרטיס אדום...אאאאההה....שם אדום, סליחה
כך יוכלו לדעת שאפשר להסתמך על התשובה שלהם.

alt loc

New member
אהלן נועם

זה אני גיל הדר מה קורה? חבר'ה יש לנו כאן עסק עם no`1 artist master נועם מלך הסינטזה

למעלה