דרך לחסוך המון כסף..

BarcaBoy2

New member
דרך לחסוך המון כסף..

למי שיש בעיות כספיות וצריך כסף אז בfm07 פשוט מורידים לשחקנים את המשכורת והם תמיד מסכימים לזה!! אני הורדתי לשחקנים לדוגמה לדקו מ130 אלף לשבוע ל30 לשבוע רונלדיניו מקבל 100 במקום 190 אטו משו דומה גיו הורדתי ל11 חח קיצר חופשי אפשר לתת להם משכור נמוכה במנגר הזה והם יסכימו ולכם יהיה יותר כסף הרבה יותר!! עוד דבר אפשר להביא שחקן ואתה נגיד נותן לו משכורת גבוהה ישר איך שהוא בא אתה מביא לו חושה חדש ומוריד תשכר שוב הוא מסכים בלי להגיד מילה!! אני הורדתי לרוב הקבוצה ככה כסף ואף אחד לא התנגד..תנסו גם

sok777

New member
לי זה לא קרה וזה בכלל לא הגיוני..

עלוב

Papito

New member
תפסיקו להגיד לאנשים עם מי לשחק!!!

מי אתם שתגידו לאנשים עם מי לשחק??

sok777

New member
צודק, בדיוק גם חשבתי על זה

אבל דבר יפה, למה אתה מתעצבן.

BarcaBoy2

New member
כי זה הכי כיף בשבילי לשחק עם בארסה

לפעמים גם עם יובה.. ניסיתי גם את מדריד במנגר הזה והגעתי למשכנה שעשו אותם יותר מדיי חזקים הם עם הנוער מנצחים 4-0 קבוצות כמו ולנסיה וסביליה ועם בארסה קשה ל לנצח אותם עם ההרכב הראשון!! וזה מאוד לא הגיוני

SiC

New member
זה יטופל ב 7.0.1

לפי הפורום הרשמי של SI, זה באג שיטופל בפאצ' שצפוי לצאת בקרוב. "- Stopped Human user being able to slowly decrement a players wage by offering less wages in new contract talks."

kobisa

New member
איך מורידים לשחקנים מהמשכורת?

במידה ואכן אפשרי להוריד לשחקנים במשכורת איך אני עושה זאת? יש לי שחקן ברזילאי במכבי תל אביב (שהתגלה כפלופ אחד גדול) והוא מקבל כל שנה 700,000 $ מה שלא מתאים לרמה שלו כל כך... איך אני יכול להוריד לו את השכר? תודה.

SiC

New member
תציע לו חוזה חדש

עם המשכורת החדשה שאתה רוצה לתת לו...

למעלה