דרך להסביר

Rinaly

New member
דרך להסביר

היי, אני חדשה פה בפורום ורציתי לשתף אותכם במערכת היחסים שיש לי עם החבר שלי. אני מאוד אוהבת אותו ומאוד מחוברת אליו, אנחנו מקיימים יחסים בתדירות גבוהה, הכול טוב ויפה. אבל הוא תמיד כועס עלי שאני אוהבת לפלרטט עם בחורים אחרים, איך להסביר לו שהוא האחד והיחיד שלי, שהם סתם שעשוע - כמה שאני מנסה הוא פשוט מסרב להבין. מה אני צריכה לעשות?

נסיכה73

New member
מאד מעניין אותי איזה מזל את

משום שזה יכול להסביר את המרחב הפרטי שלך דרך הפלירטוט הזה לעיתים פלירטוט גם דרך 'לבחון' האם את עדיין 'שווה' בשוק הזכרי ואם יש לך ביקוש...א-ב-ל!! ראשית..השאלה החשובה היא האם זה פלירטוט? או שיחה רגילה והוא קנאי יתר על המידה? מה..את ממש עושה להם 'עיניים'? אם זה אכן פלירטוט..אז..לצד כל ההבנה..זיכרי מתוקתי שכל אחד..בן זוג או בת זוג, אוהבים לחוש שמקומם בליבנו ובחיינו בטוח. ו..לא צריך להעמיד את האהבה במבחן נאמנות.. מה גם ש..יש גם עניין של מראית עין..האם היית רוצה להיראות בקשר עם בן זוגך כשהוא מפלרטט עם אחרות ומביע,כביכול,עניין בהן? אחרים עלולים לחוש שהוא משטה בך..ולא ממש נאמן.רגשות חיוביים ובונים לא נגרמים מכך. הגבולות בין 'צחוקים' או 'קלות ראש' לבין חוסר נאמנות..מאד דקים. אם הוא חשוב לך ואת יודעת שזה לא נעים לו.ואת אוהבת אותו-התגברי. בסה"כ..אם נביט סביב בעיניים מפוכחות,כל הזוגות שחיים בנישואים פתוחים או בקשרים ללא גבולות.לא מחזיקים מעמד זמן רב ותמיד יש חוסר ביטחון לגבי הנאמנות. בהצלחה חביבתי.אל תמתחי את החבל יתר על המידה..

על איזה צורך זה עונה?

שלום לך וברוכה הבאה לפורום. הרבה פעמים כאשר מגיעים אלי זוגות לטיפול והם מתלוננים אחד אודות האחר על התנהלויות מסוימות אני שואלת אותם שתי שאלות: 1. על איזה צורך זה עונה? 2. מה היה קורה אם לא הייתם רבים? במה הייתם עסוקים? למה זה היה מפנה את האנרגיות? בקיצור, העובדה שאת נהנית לפלרטט ומרגישה צורך לקבל חיזוקים על היותך מקסימה, מושכת, סקסית וכו זה נהדר. השאלה איזה פרשנות זה מקבל בתוך הקונטסקט הזוגי. מה זה עושה לך שהוא מקנא ולא מפרגן? האם זה מעצבן? נעים? נותן חיזוק לאהבה שלו כלפייך? אין נכון או לא נכון בהתנהלות. כלומר העובדה שכייף לך עם זה היא אחלה, אבל ברמה של לשים את זה במודעות יותר גבוהה, האם זה הופך אותך לתפיסתך כחזקה יותר בקשר? האם זה נותן לך תחושה של אפשרויות? העובדה שהם שעשוע והוא הדבר האמיתי והוא לא מבין, לתפיסתי זה מקום שלא לוקח עד הסוף אחריות. איך היית מרגישה אם הוא היה נוהג באופן דומה? האם זה היה מעורר בך כעס? הערכה? אני מקווה שהייתי ברורה ופתחתי כיווני מחשבה נוספים. אני לא שיפוטית כלפי פלירטים להפך, אני מאוד בעד כל עוד זה מעורר מינית ומשאיר אותו מפרגן ואוהב ולא מתוסכל. אני חושבת שכאשר מתחילים לריב על משהו או שנכנסת שם אנרגיה שלילית, צריך לעשות הערכה מחודשת של עד כמה זה באמת משרת את הזוגיות ומה יותר חשוב לי... מה דעתך?

Rinaly

New member
לדעתי

אני לא יודעת מה להגיד לך. מצד אחד את צודקת, מצד שני גם הוא מרשה לעצמו פה ושם לדבר עם בחורות, להצטלם איתן וליצור סביבה נשית שהוא נמצא בתוכה. כשאני מדברת עם גברים, אני לא מנסה ליצור סביבה גברית, או להרגיש סקסית או משזה לא יהיה - אני פשוט נהינת מלתקשר איתם, וזה תמיד כיף להחליף כמה מילים עם בחור נחמד. בשורה התחתונה, כשאני חושבת על זה, למה לו מותר ולי אסור?

נסיכה73

New member
במילים אחרות גלויות וישירות

את מנסה להחזיר לו על משהו שנראה לי שמפריע לך מאד סה"כ ??.... מה ז"א שהוא יוצא יתך ויוצר סביבה נשית? אם הסביבה היא מעורבת קצת גברים קצת נשים? אחלה..זוהי מהותה של חברה..גם אם יש הידברות יותר עם אישה באותו רגע נתון,אך..אולי תדברו על זה ותגיעו למה נעים לכם שקורה ומה לא? ביהדותינו,אם יורשה לי יש משפט מאד חכם : "מה ששנוא עליך? אל תעשה לחברך" כי כשמתחילים עם זה....לא רואים את הסוף של'הוא עשה לי' 'עשיתי לו'... לעומת זאת..ואהבת לריעך כמוך זה אומר ש..כל מה שאת מאחלת לעצמך? אחלי גם לרעך.אז..עדיף להתמקד בדברים הבונים והחיוביים. בהצלחה מתוקה. אתם צריכים לדבר - ובהקדם.

זה קצת עונה ....

שלום שוב, נשמע שאת ענית בעצמך. יש סיפוק מיידי מלקבל חיזוקים מגברים. וגם קצת לאזן את המשוואה עם הבן זוג. השאלה האם צריך תמיד לקבל את החיזוקים האלה מולו? האם זה שווה רק כשהוא נוכח?

למעלה