דרך טיפול כלשהי

רותם86

New member
דרך טיפול כלשהי

אני מחפשת מקום לימודים שמשלב דרך טיפולית כלשהי עם הוראה של ילדים ולימוד או טיפול כלשהו בצורה קצת שונה , אולי דרך החינוך הגופני או כל דרך גופנית כלשהי...??? אם משהו יודע???

רותם86

New member
נראה לי יותר לימודים

לימודים- אם כבר לעשות משהו אז משהו להתמיד איתו ולגבש אותו כדי שאוכל לעסוק בזה גם.... אולי משהו שקשור גם להפרעות התנהגות וטיפול דרך החלק הגופני.

Shadower

New member
שמעתי שיש בוינגייט משהו

חדש. יש להם שם מגמה של ניתוח התנהגות. אני לא יודעת ממש מה זה כולל, אבל חברה שלי שהולכת להתחיל את המסלול שלהם אומרת שאם רוצים טיפול וספורט זה מקום נהדר ללכת אליו. ויש להם גם תוכנית חשדה של 4 שנים... שווה לבדוק, לא?

רותם86

New member
וואלה מסלול 4 שנתי לניתוח התנהגות

נראה לי מעניין מאד יש לך פרטים נוספים מחברה שלך שניתן להתקשר או מייל/ אתר מסויים שיש בו יותר חומר על כך. זה מסלול 4 שנתי בניתוח התנהגות ללימודי תואר ראשון מלא.. נכון? אם את יודעת מה בסוף הלימודים מקבלים זה יעזור לי מאד.

Shadower

New member
תואר ראשון כמורה לספורט

זה בכל זאת וינגייט... ואת יכולה לגשת בסוף הלימודים לבחינההבין לאומית למנתחי התנהגות כל הפרטים נמצאים באתר שלהם וגם תמיד אפשר לשאול בטלפון - 09-8639333

רותם86

New member
נראה מאד

המון המון תודה על העזרה ועל הלינק של וינגייט .... זה נראה לי מאד ואני חושבת שזה המקום, כמובן שיש ימים פתוחים עוד מעט ויש מצב שאני אלך לראות ולברר יותר . היכולת לטפל דרך החינוך הגופני הראת לי מדהימה...

למעלה