"דרך הרוח"

Katrin9

New member
"דרך הרוח"

איזה קורסים אתם ממליצים לקחת מדרך הרוח?

Danu88

New member
דרך הרוח

לפי מה שהבנתי דרך הרוח מתחיל רק מהשנה למי שמתחיל שנה א...ככה ש...נדפקנו!

אני התואר שלי כבר סיימתי

אמנם באונ' דפקא אותי בהרבה דרכים אבל מזה כבר לא איכפת לי.... (לא שבכלל יש לי מושג עדיין מזה)

Katrin9

New member
מה זה דרך הרוח?

צריך לקחת קורס אחד של 4 נק או שניים(כל אחד 2 נק) ממדעי הרוח....למשל,תיאטרון,ספרות,אומנות וכו

טוב, אז לא ממליצה מתולדות האמנות

כי חייבים לקחת את המבואות ובטח לא את הקורסים המתקדמים ובמבואות אמנם במהלך הסמסטר לא עושים הרבה אבל קשה מאוד ללמוד ולהבין בלי להיות נוכחים בהרצאות וזה מלא, אבל מלא חומר לשנן למבחן. ואם כבר מחליטים בכל זאת, אז רק עתיקה וקלאסית או ימה"ב, הכי פחות חומר ומבחנים הכי קלים.

kiti cat new

New member
קישור לרשימת הקורסים של "דרך הרוח"

http://woh.haifa.ac.il/index.php/coursess ועוד שאלה יותר ספציפית בנושא, מישהו יודע איך הקורס "שפות העולם: מסע לשוני-תרבותי (קורס מתוקשב)" עם ד"ר אהרן גבע קלינברגר?

MajiMagic

New member
../images/Emo208.gifמצטרף לשאלות

אני מתחיל ללמוד בחוג לפזיותרפיה השנה וצריך להירשם לקורסים בקרוב (עוד שעתיים?) אני צריך, כמו קודמיי לשאלה, לבחור קורס אחד (4 נק') או שני קורסים (2 נק') לסימסטר א' או ב' מ"דרך הרוח". יש לי כמה אפשרויות שעליהן אני חושב, אם מישהו מהפורום יוכל לתת לי חוות דעת על כמה / אחד מהקורסים הנ"ל אני אשמח מאוד: סימסטר א' 1: כלים, אש וחברה, האדם הקדמון , ד"ר דניאל נדל - 2 נק' 2: יפן - מפרל הארבור להיום, של רותם קובנר , 4 נק' 3 : האם נשתנה היהודי מהלא יהודי - פרופ' מנחם קולנר , 2 נק' (מתקיים בשני בערב) סימסטר ב' א: סמוראים, גיישות ומעבר - יפן עד המאה ה19, 4 נקודות, רותם קובנר ב: שפות העולם , מה שקיטי רשמה לפניי, 4 נקודות ----------------------------- תודה ענקית מראש :)

MajiMagic

New member
אוקי, כל הסטודנטים המתחילים השנה פזיותרפיה:

עכשיו הודיעה לי מזכירות החוג שעד הודעה חדשה אין צורך להירשם לאף קורס בחירה מ"דרך הרוח" , כאמור - עד הודעה חדשה. סוף טוב, הכל טוב ? :)

MajiMagic

New member
ביטול ההודעה השניה שלי

סליחה :) התקשרו אלי שנית להודיע לי שכן צריך להירשם.

hilabercko

New member
רישום לדרך הרוח

ניסיתי להרשם דרך פסיכולוגיה.. זה אומר לי שחרגתי ממגבלות נ"ז שלי. WTF חשבתי שזה חובה בנוסף ל20 נק' הזכות לחוג לשנה. מה עושים.. אף תמיכה לא עונה בשום מקום.

Danu88

New member
זה נחשב כנ"ז כלליות

גם אני חשבתי שלא ואז זה לא נתן לי להרשם לאיזה קורס חובה..פשוט להחליט מה יותר חשבו לך השנה..הקורס של דרך הרוח ולוותר על אחד מהקורסים הכללים שלקחת...לדעתי אפשר עד 20 נק' כלליות

hilabercko

New member
כן, גם אני עשיתי את הפאשלה הזו.

דיברתי עם החוג השני שלי והיא הסבירה לי שדרך הרוח נכלל בתוך 120 הנק' של התואר, וצריך לקחת אותו כקורס בחירה באחת מן השנים. רוב התארים הדו חוגיים בשנה א' מורכבים מ40 נ"ז של קורסי חובה ולכן אין אפשרות לקחת קורסי בחירה בכלל בשנה א'.. אז רק בשנים ב' וג' נתמודד עם שייקספיר.

Katrin9

New member
דרך הרוח - תשובה ל - hilabercko

תתקשר למזכירות החוג של הפסיכולוגיה(את מספרי הטלפון אפשר לראות באתר החוג או אפילו אתה יכול להתקשר למספר הזה ויעבירו אותך אליהם:1-800-300-032) בהצלחה!הכי חשוב לא לוותר))))הם חייבים לענות.

למעלה