דרך המלך......

מאו יין

New member
דרך המלך......

איזה כייף לצעוד בדרך המלך.... שלושה ימים, שלושה ימים בסך הכל שאני "נקייה" אבל אני מרגישה כאילו נולדתי מחדש... ולא לא לא שזה קל!!!!! זה קשה ונפלא בעת ובעונה אחת... יש לי התקפי עצבים והתקפי שמחה ואושר אחד אחרי השני אני סובלת מגלי חום (ומדמיינת שאני בטיול של אליאלה...בקור העז...וזה עוזר...הא,אליאלה
) ויש לי מרץ שאני לא מצליחה לפרק למרות שאני רצה ומתזזת כל היום.... עופר באקסטזה למרות שגם לו זה קשה (הרי אנחנו נגמלים יחד...) ולגבי הודעת האתם מזלזלים....לא כי לא עניתם לי אלא כי כשעניתם עניתם במין הומור שלא ממש השתלב לי עם איך שהיה לי קשה באותו רגע וצר לי על התגובה שלי שהיתה קשה מידי ומיותרת.... תודה לכם שאתם פה ותודה על העזרה !!!! החזיקו לי אצבעות (למרות שאני חושבת שאין צורך אני להיות מסטולה כל היום כבר לא אחזור לעוווווווולם!!!!!!!!!!!!!!!) אהובת אתכם.מאו. ולך אליאלה תודה אישית, ענקית, ומכל הלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אותך ואת לא יודעת עד כמה!!!!!

יאיר5

New member
יופי לשמוע שאת מצליחה ומחזיקה מעמד.

ורק תזכרי שכל יום שעובר זה נהיה יותר קל וגם הגוף מתנקה מכל הרעלים שהיו בתוכו.... ולפעמים המחלה באה בכל מיני צורות וזה אומר שלפעמים הראש אומר אני יעשן רק פעם בשבוע אני יעשן רק פעם בחודש וכשמתחילים לעשות את זה אז תוך זמן קצר חוזרים לעשן כל היום אלצי לפחות זה תמיד קורה ככה.... שיהיה שבוע טוב והרבה בהצלחה. יאיר

יאללה פשושית...

לא חתזרי לעשן רק אם תתמידי בדבר אחד כפי שאמרתי לך: רק אם תחליטי שזה מה שאת באמת רוצה. אדם פועל לפי הנחיות פנימיות. כל הסוד הוא שליטה עצמית א גיטע יור, גמר חתימה טובה וקלה

קשכפית

New member
אני מאחלת לך שלעולם לא תרצי

יותר להיות מסטולה!
וכשזה יקרה לא תביני לפעמים לדעתי איך רצית להיות כך קודם מחזיקה אצבעות - שנה טובה לך מאו יין שלך קשכפית (ראית את הקישור ל- 12 הצעדים שמצאתי לך??? אני מקווה שכן וזה עזר משהוא).

למעלה