דרך המלך......
איזה כייף לצעוד בדרך המלך.... שלושה ימים, שלושה ימים בסך הכל שאני "נקייה" אבל אני מרגישה כאילו נולדתי מחדש... ולא לא לא שזה קל!!!!! זה קשה ונפלא בעת ובעונה אחת... יש לי התקפי עצבים והתקפי שמחה ואושר אחד אחרי השני אני סובלת מגלי חום (ומדמיינת שאני בטיול של אליאלה...בקור העז...וזה עוזר...הא,אליאלה
) ויש לי מרץ שאני לא מצליחה לפרק למרות שאני רצה ומתזזת כל היום.... עופר באקסטזה למרות שגם לו זה קשה (הרי אנחנו נגמלים יחד...) ולגבי הודעת האתם מזלזלים....לא כי לא עניתם לי אלא כי כשעניתם עניתם במין הומור שלא ממש השתלב לי עם איך שהיה לי קשה באותו רגע וצר לי על התגובה שלי שהיתה קשה מידי ומיותרת.... תודה לכם שאתם פה ותודה על העזרה !!!! החזיקו לי אצבעות (למרות שאני חושבת שאין צורך אני להיות מסטולה כל היום כבר לא אחזור לעוווווווולם!!!!!!!!!!!!!!!) אהובת אתכם.מאו. ולך אליאלה תודה אישית, ענקית, ומכל הלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אותך ואת לא יודעת עד כמה!!!!!
איזה כייף לצעוד בדרך המלך.... שלושה ימים, שלושה ימים בסך הכל שאני "נקייה" אבל אני מרגישה כאילו נולדתי מחדש... ולא לא לא שזה קל!!!!! זה קשה ונפלא בעת ובעונה אחת... יש לי התקפי עצבים והתקפי שמחה ואושר אחד אחרי השני אני סובלת מגלי חום (ומדמיינת שאני בטיול של אליאלה...בקור העז...וזה עוזר...הא,אליאלה