דרך הלוחמים

נהנתי לקרוא את הקישור ../images/Emo141.gif

זה מאוד מבלבל לנסות ולהגדיר "אני לוחמת" "אני לא לוחמת" ישנם דברים שאליהם אני מאוד מתחברת לעומת כאלה שלא "נראים" לי, או לא "מבינה" מה הכוונה. דוגמא אחת שנתקלתי בהודעות וכנראה לא כל כך מובן לי זה "לחיות את החיים באורח אסטרטגי" אם אנחנו חיים בצורה אסטרטגית (לפי ההבנה שלי מהמשפט) אז אנחנו נמנעים מהזרימה של החיים אני אישית לא בונה את הצד הבא שלי ולא את הצעד הנוכחי, לא במחשבה (אלה עם אני רוצה ליצור משהו וזה מעשה מכוון על ידי) ולא במעשה לא לעתיד ולא להווה. אני רואה את התכנון האסטרטגי, לתיכנון ברמה של פריטי פרטים, במחשבה תיכנון מראש לתגובה, מילה, התנהגות שלנו. וואו כמה תסריטים צריכים לעבור במוח בשניות ולעשות כמה דברים בו זמנית....כמה מעייף וכמה אנרגיה זורמת לדברים האלה....לא יותר פשוט רק להיות ? לא קראתי את הספרים ומה שאני כותבת זה מהבנה שלי מה להיות לוחמת, לפי דעתי כל אדם שהוא מודע לעצמו מסתכל ורואה דברים שלא גורמים לו להיות מאושר/הרמוני עם עצמו, מתפתח רוצה ומנסה למצוא את הכח הפנימי שלו הוא "לוחם". ומיכל בקשר לשורה התחתונה שלך את צודקת כל דבר שאנו מאמינים בו הופך להיות האמת שלנו כשאת מרגישה לוחמת = את לוחמת

deep ocean

New member
התכוונתי למשהו דווקא קצת אחר

אבל אם כבר אמרת את זה, "כל דבר שאנו מאמינים בו הופך להיות האמת שלנו", אני מאד מסכימה. זה פשוט כך!!

אני אומר את מה שיש לי להגיד.....

אסטרטגיה...... להאביר את החיים בעורך אסטרטגי..... מה לעזזל? מה שאני מבין מזה: לתכננן את סדר היום הממוצא... לאכול בשעות האלו והאלו לישון, לעשות מדיטציה, לעבוד....... לסדר את החיים ככה שסדר היום יהיה יעיל באופן מקסימלי למטרת רווחה ושלווה. כמובן שיש רגעים שבאם בה לך לעשות משהו אחר... לטייל, לאכול במסעדה... אבל רגעים כאלו אם לא רוב החיים.... אל תאמינו לשום דבר ממה שאני כותב.!

מצאתי את הקישור על אסטרטגיה

מאוד מעניין

MsPiggy

New member
אני לא לבד! ../images/Emo22.gif

ואני הגדרתי את עצמי כלוחמת כי אני אוהבת לשחק דיאבלו... וכי כל הזמן יש לי חלומות שאני נלחמת בהם, וזה כיף... טוב זו לא הייתה הכוונה המקורית אבל לא איכפת לי!

למעלה