דרך הלוחמים

דרך הלוחמים

כ"חוויה בלתי אמצעית של אנרגיה." בימים האחרונים החזרתי את ההתכוונות שלי בכיוון הזה. זוהי דרך קסומה אמנם. אך גם מאוד מאוד קשה. אני לא רוצה לוותר על המימד הזה של חוויה בלתי אמצעית של אנרגיה, אך יחד עם זאת עליי להתקדם בזהירות ולדעת לעשות את ה"סוויץ´" בין דרך המודעות והטוהר לבין חיי היום-יום. אני מוצא שכשהחושים שלי פתוחים לחוויה אנרגטית ישירה פתאום תופעות בסביבה שבד"כ לא מפריעות לי כלל וכלל, מקשות עליי ומאלצות אותי להפנות אנרגיה וקשב על מנת להתמודד איתם. אנשים עלולים לפרש זאת כביקורתיות יתר ו/או שיפוטיות יתר, ואני בהחלט חושב שאני מבין יותר טוב כעת כמה מן התופעות הקורות בפורום זה. אני אישית עדיין לא יודע מה אבחר לעשות, האם אבחר להמשיך בדרך של מודעות בכל מחיר או שאאלץ לחסום את הקליטה לתקופה נוספת? הכוונה שלי היא לצעוד (זה מאוד קשה להרפות מדרך זו). יחד עם זאת הדבר דורש שליטה רגשית רבה ויכולת לעשות מעברים חדים ולדעת לווסת ולתמרן בין עולם המודעות והמדיטציה לבין עולם היום-יום (כסף, מגעים חברתיים וכו´). אעשה כמיטב יכולתי. ואולי בכלל לא נועדתי ללכת בדרך זו? אולי. הדבר בהחלט אפשרי. אם ה FORCE ינחה אותי ללכת בדרך אחרת כך אעשה (בהחלט יכול להיות שזה האגו שלי שמנחה אותי להתכוונות לקליטה בלתי אמצעית של אנרגיות). בינתיים אני אשאר פתוח ועליי לעמוד על מניעיי ולתכנן תוכנית התואמת את רוחי ואת ייעודי. קסם אמיתי.

deep ocean

New member
דרך הלוחמים - עבורי

עד היום לא אהבתי להגדיר את עצמי כלוחמת, מכיוון שאני לא קראתי אף ספר מספרי קסטנדה (חוץ מאיזה חצי ספר של גלגל הזמן). אז נכון, דרך הלוחמים מסועפת יותר מאשר ספרים, אבל עדיין...הרגשתי שזה יהיה מוזר להגדיר את עצמי כך. השרשור הזה עזר לי בנושא בתור התחלה ומשהו שבן אמר לי היום בצ´אט, גרם לי להתבונן במהירות (כמו בסרט שרץ מהר) בכמה דברים שעשיתי בשבועות האחרונים, ואז הרגשתי שאני לא צריכה להבין בספרים שנכתבו על ידי מישהו, על מנת להגדיר את עצמי כלוחמת, כי אני מרגישה לוחמת. כמובן שה-mind שלי מתנגד לכל הנושא, אבל מי שואל אותו

קסטנדה

1) הם לא המקור העיקרי לטקסטים אודות "דרך הלוחמים" (קל וחומר לא המקור היחידי) 2) רוב האנשים שהכרתי שחושבים שהם "מומחים" בקסטנדה, לא מבינים דבר וחצי דבר בדרך הלוחמים 3) רוב האנשים שמשתתפים בפורום הזה לא מבינים לא בקסטנדה ולא בדרך הלוחמים (לעניות דעתי) 4) יש אנשים, שכאשר הם רגועים ונינוחים ושלווים והרמוניים, יש בתוכם משהו שמאוד מתנגד למלה "לוחם" ו"דרך הלוחמים" 5) לוחם חותר להיות רגוע ונינוח ושליו והרמוני ובאותו זמן גם עירני ומפוקח וזריז ודרוך

לגבי "3"...

אני מוכן אפילו להיות יותר ספציפי ולהגיד לכל מי שישאל, קבל עם ועדה בשרשור זה וליד כולם, אם לדעתי הוא מבין בקסטנדה ובדרך הלוחמים (זה שתי תשובות נפרדות, אם כי מושפעות זו מזו). ומי שירצה לשאול אותי דרך המסרים, מוכן לענות לו גם שם. אז מי שישר תהה אם אני מתכוון אליו, או לא מתכוון אליו, מוזמן לשאול אותי ישירות...

גם אני רוצה לפי דעתך הבלעדית הידע

וההבנה שלך. בקסטנדה אין צורך לענות עם אני מבינה כי לא קראתי את ספריו עדיין

קשה לי לענות על זה.

הבה נאמר שלפי הערכתי הנוכחית הפתוחה לטעויות מכל סוג ובכל רמה, את מבינה חלקית מה-זה להיות לוחם (במובן של דרך הלוחמים). את מאוד מבלבלת אותי עם ההבנה שלך, כך ש: 1) אני לא יודע להגדיר ולהסביר בדיוק ואני לא יודע אפילו מה לשאול אותך כדי לחדד את הערכתי/הבנתי. 2) אולי כדאי להתחשב בכך שאת מבלבלת אותי עם ההבנה שלך ולהבין שהדיעה שלי לגבייך בעניין זה מבולבלת - ולא תקפה אפילו בתור דיעה. רגע רגע רגע... יש לי תשובה, יש לי תשובה... חלקים מסויימים בדרך הלוחמים (ניכרים), את מבינה מצויין, יותר טוב מרוב האנשים פה (כולל מבין אלה שמבינים לדעתי בדרך הלוחמים). חלקים אחרים בדרך הלוחמים (גם הם ניכרים), את לא מבינה עדיין. האם זה אומר שאת מבינה מה זה להיות לוחם? כפי שאמרתי בהתחלה - חלקית... אבל ה"חלקית" הזה הוא משמעותי מאוד ועוצמתי מאוד, לעתים יותר מההבנה הכאילו שלמה, של אחרים. אני חושב שזאת התשובה הכי טובה שאני יכול לתת ברגע זה. השופט שלי קופץ וטוען שהתשובה הזאת מלאה בשיפוט. מה אתה אומר, יא ליצן...
מעניין מאיפה השיפוט הזה בא, הא, חמודי?!?!
בוא, בוא, אתה רוצה אולי לשפוט עוד משהו בהודעה? בבקשה... אתה מוזמן...

איפה איפה הוא ? ../images/Emo6.gif

תרגיע אותו לטף אותו ותראה שהוא נמוג
, אין פה שום שיפוט ביקשתי דעתך קראתי וקבלתי אותה בדיוק בצורה שהיא נכתבה. אני בד"כ לא חושבת על מה "אדם אחר" חושב "עלי" לכן זה היה תרגיל מעניין מאוד בשבילי
ובעניין הבלבול, זה מקום טוב להיות בו אפילו שהוא מבלבל
חה חה תודה, אוהבת אני

deep ocean

New member
למרות שזה מרגיש לי מוזר

לשאול אדם אחר לגבי עצמי. אבל זה כנראה חלק מסויים שמתנגד בתוכי בגלל אגו או משהו כזה. הרי בלימודי הקונג-פו אין לי בעיה לשמוע את דעתך, אז למה שתהיה לי בעייה עכשיו?

../images/Emo13.gif אולי זה רק חשש מהתגובה של בן ?

הרי בסופו של דבר את לא "צריכה אישור" מאף אחד להרגשה שלך, והתשובה של בן לא תשפיע עליך לא לכאן ולא לכאן, כי את לא לוקחת שום דבר באופן אישי

deep ocean

New member
זה לא החשש מהתגובה של בן...

הוא כבר אמר לי את דעתו עלי בנושא, אמנם לא בפורום, אלא במסגרות אחרות. ההתנגדות היא מעצם זה שאני מבקשת דיעה של אדם אחר לגבי. הרי אני אמורה להרגיש את זה לבד. לא? למה אני צריכה לשמוע דיעה לגבי הבנתי בנושא? זאת ההתנגדות שיש בי. טוב אני חייבת ללכת ללימודים. צ´או!

אני חושב

שאת מבינה מה-זה להיות לוחם. אני לא בטוח. ברגע זה אני לא בטוח בשום דבר, אבל אני זוכר שחשבתי שכן, אז אני סומך על עצמי: את מבינה! ואגב, בקסטנדה, למרות שקראת רק חצי ספר, את מבינה יותר מהרבה אנשים שקראו כמה ספרים שלו!... ועם זאת, בהחלט אני לא יכול להגיד שאת "מבינה בקסטנדה". קצת, כן.

למעלה