דרך הלב

למה???

New member
דרך הלב

לפני כמה חודשים התחלתי תקופה שבה עבדתי המון עם "אהבה" (התחברות לאדמה והזרמת אהבה מלב אל לב, כנ"ל גם עם אנשים ועם כיו"בים) מאז הלב שלי התחיל לקבל התקפות כאב של כמה שניות מדי פעם (בעיקר מתי שאני שולחת אהבה או מבטלת הסכמים). באיזשהו שלב הפסקתי הכל ופשוט החלטתי שאני לא מזיקה לעצמי ולא פוגעת בעצמי בשום דרך. הכאבים בלב הלכו להם והתפוגגו כעבור חודש-חודשיים בערך שזה אומר בימים האחרונים- הכאבים חזרו. אבל הפעם כואב לי בלי קשר למה שאני עושה באותו רגע, אני יודעת שאני כבר עובדת גם בחלקים פחות מודעים ויכול להיות שזה קשור... מישהו חחוה משהו דומה? יש עיצות כלשהן?

Kima

New member
אולי...

אני אשלב כאן מידע נוסף... יכול להיות שהזרמת יותר מידי אהבה דרך הלב ופשוט התרכז לך בחזה יותר מידי אנרגיית צ'י שעלולה בריכוזים גבוהים לגרום לכאבים. הייתי ממליץ להפסיק את התרגילים הללו דרך הלב בתקופה זו. אם עדיין את/אתה מרגישים כאבים באזור הלב יש לרכז את התודעה באזור עמוד השדרה ממול לטבור או בנקודה בין העיניים, ואם עדיין חשים מחושים אז להעביר את התודעה חזרה למול נקודת הטבור ... אלו הן שיטות לניקוזי אנרגיה כאשר עוסקים בפיתוח מודעות דרך הזרמת אנרגיה בגוף בשיטת המעגל הקטן...(טאו)...

זה נשמע קצת מכני מדי, לא?

אני לא ממש רואה קשר בין השפרצת אנרגיות מצ'קרת הלב לבין חיבור ל"אהבה".

Kima

New member
צאקרת הלב לידי ביטוי...

סנדוויץ יקר, תקן אותי אם אני טועה אבל כאשר אתה מרגיש אהבה האנרגייה הזאת תמיד אנרגיה הממוקמת בחזה... כנ"ל לגבי פחד, חולשה, מלאות שמחה... איפה שהוא הדרך שבה לימדו אותנו כאשר גדלנו (או מגיע ממקום יותר עמוק) חיברה לנו את הידע השכלי שרגשות חווים בעיקר בלב (למרות שיש יוצאים מהכלל ,כעס מביא הרבה אנרגיה לראש חשש ופיק ברכיים באמת מורגש בברכיים או בבטן התחתונה)... לכן לדעתי אם האדם מנסה להקרין אהבה לעצמו או על סביבתו במודע או שלא במודע, הוא מזרים את האהבה דרך צאקרת הלב וכך הוא מרכז בה אנרגיה. אם אדם סתם יזרים אנרגיה דרך צאקרת הלב מבלי לחשוב על אהבה אזי (לפחות לא בשלבים מוקדמים אלא אם יבצע את זה בריכוז גבוהה כנראה מהדרוש) הוא יתחיל לחוש מועקה באזור הלב - לחץ כלשהו או עקצוצים , חום באיזור החזה וקשיי נשימה... תקן אותי אם אתה חושב שזה לא נכון...

נראה לי שהחלק המודע הוא הבעייתי כאן

נשמע כאילו העבודה עם ה"אהבה" לא באה בקטע טבעי ואמיתי, אלא בתור עוד טכניקה לאוסף, משהו כפוי, כדי לקבל תמורה כלשהי. אם זה ככה, אז לכאבים בהחלט יש מקום שם. את יכולה אולי, אם בא לך, להסביר יותר את העבודה שלך עם "אהבה"?

למה???

New member
הממ... רוב העבודה שלי לא מתבצעת

דרך מילים ואף פעם לא ניסיתי להבין אותה, חה חה, וואלה, מגניב, אני אנסה.... הרבה שנים הייתי אדישה לאנשים, לא אהבתי אף אחד, האנשים שיחדים שאהבתי פגעו בי וזה העצים יותר את התחושה של ההפרדות שלי. עם הזמן והתהליך וכיו"ב הגעתי למצב שבו הרגשתי מוכנה, מוכנה לאהוב (וואי זאת הרגשה טובה לכתוב את זה...) והתחלתי. התחלתי להסכים לקבל אהבה... (טוב חסר פה יותר מ90% מהמידע... ולא בא לי יותר לכתוב על זה).

charlila

New member
היה היה תלמיד חרוץ

להלהלהלהלהלהלה למד שחייה בהתכתבות מפי מציל ידוע כשנכנס סוף סוף לים תוך שניות הוא נעלם שניים קפצו אליו מיד טובעים השניים מן האחד למה!? סנדוויץ הקדים אותי באשר לאהבה - כפי שאמרתי לא מזמן: היא פוטנציאל בין שדות משיכה - הילות. אם יש הילה, יש פוטנציאל לכמה וכמה אהבות. אם הן חסומות, מה שיש לעשות זה לפתוח את הסתימה, ולהניח לאהבה שתשפע ותזרום, כפי שהיר רוצה, כפי שטבעי לה. הפעולה של הזרמתה בכוח דרך צ'קרת הלב נגד הסתימה מועדת בדיוק לפורענות שקרתה לך. טפלי בחסימות ובגורמים להן - משתוסרנה, האהבה תשוב לזרום. זה לא משהו שאפשר לפתור במסגרת עצות בפורום - אבל רמז: החזרת כוחות, שחזור וכאלה הם יותר הכיוון. אבל לא די בכך - יש לך עבודה לעשות עם אנשים מסוימים, חלקה מנטלית וחלקה פנים אל פנים. בפרט, יש משהו שאת לא אומרת למישהו, שמונע מהסתימה להיפתח. אמרי אותו לאיש הזה - שזה לא פשוט כפי שזה נשמע, אבל לאחר תהליך נכון, זה אפשרי - ותראי איך אהבה תתחיל לזרום. אין צורך לומר לך שתפסיקי להשפריץ אהבה דרך צ'קרת הלב.

kung fu

New member
לא חוויתי כזה דבר

אבל ממה שאני מבינה זה פתיחה של צ'אקרת הלב. תראי, את עושה עבודה טובה. אני יודעת ורואה את זה. אבל....אולי את דוחקת בעצמך יותר מידי? הכוונה, עושה too much עבודה עצמית בטווח זמן קצר? תתני לעבודה שאת עושה להתיישב. כשעושים עבודה אנרגטית, בין אם לבד, או עם הילר/ית, אז נפתחים דברים, משתנים דברים, מערכת האמונות משתנה, הגוף לומד, הגופים השונים שלך לומדים... את אמורה לתת לכל החומר הזה להתיישב. ורק אז אפשר להמשיך למקום חדש. אז תבדקי עם עצמך (או עם ההילר/ית אם את עובדת עם אחד כזה) אם את עושה הרבה מאד עבודה ומאיצה בעצמך... יכול להיות שכל מה שכתבתי זה שטויות... אבל העליתי כיוון אפשרי מתוך נסיון אישי שלי. כבר קרה לי שהתפתחתי ועשיתי ה-מ-ו-ן עבודה בזמן קצר, בלי לתת לכל העבודה להתיישב במקום, וזה התבטא אצלי בכאב פיסי. יש לי נטייה להשתנות מהר מאד, ללמוד ולהתפתח מאד מהר. אני יודעת לעבוד עם עצמי ולשנות דברים מקצה אל הקצה. שמתי לב שגם לך יש את היכולת הזאת, אולי מכיוון אחר, או בסגנון אחר. אז אולי זה זה, ואולי זה משהו אחר. זהו.

kung fu

New member
אם את יכולה אנא התעלמי מהמשפט הבא

"אבל ממה שאני מבינה זה פתיחה של צ'אקרת הלב" ובמקום זה לקרוא: אבל ממה שאני מבינה זאת התפתחות אישית שלך שקשורה לאהבה עצמית, קבלה, פתיחות לסביבה ולעולם, העלאת מקומות כואבים שהיו סגורים למודע וכדומה. זה היה שגוי מצידי לרשום שיטת אבחון כלשהי, ולהציג את זה כאילו זאת אמת. זה בולשיט. אז אם אפשר תוותרי על מה שרשמתי בתחילת ההודעה.

kung fu

New member
אגב, כתבתי את זה בלי לראות

את ההודעה שכתבת שהכותרת שלה היא: "הממ... רוב העבודה שלי לא מתבצעתו" רק עכשיו קראתי אותה

למעלה