דרך החוצה

לב 2 לב

New member
דרך החוצה

שלום! אני רוצה לספר לכם על דרך.. דרך החוצה.. בשלוש שנים של ההתמכרות שלי שפכתי לתוכי נהרות של אלכהל... עד שמצאתי את הדרך.. זהו כן סוג של פרסומת... אבל פרסומת מהלב
! הצלחתי להוציא את עצמי מהביצה.. מההרס העצמי.. מהמוות האיטי שנקרא התמכרות.. היום אני לא נמנעת מאלכהל.. היום אני יודעת להנות ממנו ולעצור (!!!) בדיוק בנקודה הנכונה.. אני מכל הלב רוצה להביא את הדרך שגיליתי לעוד אנשים שרוצים לצאת מהתמכרות כזו או אחרת כדי להחזיר לעצמם את החיים.. זו הייתה מתנה הכי גדולה שקיבלתי בחיים שלי ואני מעבירה אותה הלאה.. אני אשמח מכל הלב
לכל מי שירצה לפנות אליי במסר אישי בכל נושא.. באהבה

שטול1

New member
פעם אחת יותר מדי

מחלת ההתמכרות פוגעת בכל מכור בצורה שונה המותאמת הדרך כלל למבנה האישיות המיוחד לכל מכור. אני לא מכיר אותך אישית וגם לא את הניואנסים הדקים של מבנה המחלה האישית שלך אני גם לא איש מקצוע מדופלם שיכול לאשר או להכחיש את ההנחות שלך אני בסך הכל מכור נקי וקצת למדתי להכיר את המחלה שלי ומהמקום הזה אני רק יכול לומר שבשבילי פעם אחת יותר מדי ואלף לעולם לא די אוהבים שטול

לב יקרה שלום וברוכה הבאה נשמה../images/Emo24.gif

קודם כל אם את מכורה אז ככה שאולי נדמה לך שאת יכולה לעצור את השתיה שלך בנקודה הנכונה אבל לצערינו את לא יכולה. גם לא אני. כי אם אני אשתה פעם אחת זהו.. אני תמיד ארצה לשתות. תתחברי יותר לחדרי אנ איי אם תרצי אני אביא לך קישור מתי יש פגישות . או שיתנו לך כבר פה. אני במסרים אם תרצי לדבר איתי אוהבים אותך !!

בהצלחה לב ,תמשיכי לבוא..

תשמרי על הלב שלך הוא ימשיך לעבוד כשבחסד האל הראש יפסיק..

שטול1

New member
עוד משהו מ../images/Emo23.gifאל../images/Emo23.gif

כמו בעולם הנורמטיבי כך גם אצל מכורים נקיים כמספר האנשים כך מספר הדעות אבל כאן לא מוחקים הודעות ולפעמים כותבים כאן אנשים שחשוב להם לשאת את הבשורה למכור שעדיין סובל הכי חשוב שתמשיכי לבוא וגם כדאי כי יש כאן המון נחמדים אוהבים שטול

שלום ללב,זוהי הבעיה.

שלום לך לב ! קודם עליי לברך אותך,אוהבים,ותמשיכי לבוא. אני רוצא לנפץ לך את התייזה הזאת,לגבור על מחלת ההתמכרות,לצערי אין חיה כזאת. אילו היה ניתן לעצור אותה,סביר מאוד להניח שלא הייתי מכור,המחלה שלנו חשוכת מרפא,ופטאלית. נכון שניתן לעצור אותה בנקודה מסויימת,אז ,ורק אז ההחלמה אפשרית,מיכוון שסף הרגישות שלנו נמוך מאוד אנחנו כמכורים בבעיה שניתן לטפל בה רק אם ממשיכים לבוא לתוכנית מכורים אנונימים,אז חמודה עד שלא תביני זאת תמשיכי לבוא,ובלי ליפגוע חלילה בך אני אסיר תודה לך,על שהזכרת לי את היהירות שלי,שלך בשרות אוהב.

נעממי5

New member
בואי לבקר אצלי, ואז תביני....../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה יקירתי !!! הייתי מזמינה אותך לבוא ולבקר אותי במקום עבודתי, שם ישנם 28 אנשים שחשבו בדיוק כמוך, ונהגו כמוך. הכוונה היא, ש"הם עצרו את ההדרדרות..."(מושג הזוי שלהם....ושלך גם כן). חבריי כבר ענו לך, פעם אחת יותר מידי, ואלף לא מספיק". את עדיין מוזמנת לבקר אצלי! פני אליי במסרים!

למעלה