דרך האמת

דרך האמת

שלום . מספר היבטים למחשבה . 1) אנו נולדים לתוך טווח מציאות מסויימת בעלת טווח יחסי של תודעה . כך שהנתונים שסובבים אותנו ברגע שנולדנו , מתייחסים להכרתנו , כך שאנו נחשבים כחלק מגוף אמנו עד גיל 13 . לאחר מכן נוצרת האפשרות לסדר את סך הנתונים לפי צרכינו , ואף לבטלם אם חיבור לשורש הקיומי . 2)לגבי יחסיות הדברים ההיבט הזה נכון גם לפי הפיזיקה , שהזמן אינו קיים כי אם רק היבטים של תנועה של גופים במרחב תחום , היוצרים היבטים שאותם אנו מכנים זמן , כאשר אני לומד את היבטיי הפרטיים כיחסיות באותו מרחב תחום , אני לומד את יחסיות הזמן בחיי כפעילויות מחזוריות , ולומד את הדפוס האישי שלי , כאשר אני יודע את הדפוס הזה הרי יש לי שליטה עליו , רוח על חומר או יודע צדיק נפש בהמתו , ואז אני יכול להתעלות במודעותי מעל הזמן מרחב , ולראות את כל המרחב זמן (הארה) ואף ללמוד כיצד לעצבו לפי רצוני , כצדיק באמונתו יחיה . להיות תקוע במחזוריות חיי ולפנטז על תקשור או לחבר חיבורים משניים לכלל המרחב זמן כמו כל חברי הפורום הזה ללא יוצא מן הכלל, משאירים אותי במצב של הדמיה שלא מתממשת , קרי דימיון , ראי כערך כל תחום המיסטיקה והרוחניות בכלל . לימוד התורה ומצוותיה מוביל בבטחה בין השלבים ללא תוצאות הרות אסון בדרך . וכך מגיעים לאור באור החיים מצב שהוא מעבר להארה ומחייב את מצוות התורה . דוד היחיד

למעלה