דרך האהבה

hili האחת

New member
דרך האהבה

במזל טוב, הגיע סיפור חדש מבית היוצר של.... שלי! מה, זה לא מספיק טוב? הסיפור יספר את סיפורם של שני נערים, ילדה, זוג הורים, ואחותו של האבא. במשפחתם ישנה יריבות ארוכת שנים בין מאי, אחותו של האבא, לבין אשלי, אישתו. היכרות מיד!

hili האחת

New member
היכרות- סון!

סון הוא האבא במשפחה. הוא טוב לב, נדיב, תמים, ויפייפה. הדבר החשוב לו ביותר הוא הילדים, מה שאי אפשר להגיד על אשתו.

hili האחת

New member
היכרות- אשלי!

אשלי היא אשתו של סון. היא רעה, סנובית,והייתה מלכת הכיתה (והתיכון) כל שנה משנות חייה. כאשר גדלה תפסה ברשתה המוני גברים, והתאהבה בסון, בגלל התמימות שלו ועיניו התכולות והבהירות. עדיין לפעמים היא בוגדת בו, אבל רב הזמן נאמנה. אין לי תמונה שלה.

hili האחת

New member
היכרות- מאי!

מאי היא אחותו של סון, והיריבה של אשלי. יש לה ילד אחד, נער בשם ריו, שאביו עזב אותה כשגילה שהיא בהריון. מאי טובת לב ונדיבה כמו אחיה.

hili האחת

New member
היכרות- ריו!

ריו הוא הבן של מאי. הוא יפה, פופולרי, וספורטאי מצטיין. יש לו חברה בשם קייטי שהוא אוהב מאוד, והחברה הכי טובה שלו היא רוקסן, בת הדודה שלו.

hili האחת

New member
היכרות- רוקסן!

רוקסן היא נערה יפיפיה, אך יופיה מתאה את רואיה. היא מרדנית, נוהגת לרוח מהבית ולצאת בלי רשות ההורים, ולעשות המון רעש בתרגילי התעמלות לנבחרת המעודדות, שהיא הקפטנית שלה. היא פופולרית, ויש לה חבר שהיא עומדת לזרוק כי הוא לא כזה.

hili האחת

New member
היכרות- נייט!

נייט היא אחותה הקטנה של רוקסן. בגלל שגדלה בין מבוגרים ונערים, פיתחה נייט גישה בוגרת, שעוזרת לה להתקדם ולהיות פופולרית. נייט הייתה מעדיפה אחות תאומה, לא נערה כמו רוקסן, כי הרבה פעמים אין לרוקסן זמן אליה כשהיא צריכה אותה. אין לי תמונה שלה.

המשך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo66.gif

THEMANINNY

New member
אני רוצה המשך!

נשמע מעניין תמשיכי תמשיכי! ואני מנצל את זה בשביל להגיד שאני חזרתי לפורום רשמית, אבל לא תמיד אוכל להגיב לכל דבר שתרצו להגיד...

hili האחת

New member
../images/Emo82.gif פרק ראשון! ../images/Emo82.gif

רוקסן: היי, ריו, סיימתי שיעורים! שלא תעז להתקרב לטלפון כדי להתקשר לקייטי שלך, כי אני נפרדת מבראד! *מתקרבת לטלפון* רוקסן: הלו? בראד? זו רוקסן! בראד: היי, מה את רוצה? רוקסן: תקשיב, זה לא יעבוד. בראד: מה? הנורה שאני מנסה להחליף? רוקסן: לא! הקשר שלנו! בראד: אז את נפרדת ממני? רוקסן: כן... בערך. בראד: אני לא רוצה לראות אותך יותר בחיים! *הטלפון נטרק* רוקסן חושבת: טוב, לפחות עם זה סיימתי. נייט: רוקסן, הבטחת לי שהולכים לקנות למאי בגדים נורמלים! רוקסן: מה? אה, כן! בואי! המשך בקרוב!

למעלה