דרך האהבה- פרק 1!

hili האחת

New member
דרך האהבה- פרק 1!

רוקסן: היי, ריו, סיימתי שיעורים! שלא תעז להתקרב לטלפון כדי להתקשר לקייטי שלך, כי אני נפרדת מבראד! *מתקרבת לטלפון* רוקסן: הלו? בראד? זו רוקסן! בראד: היי, מה את רוצה? רוקסן: תקשיב, זה לא יעבוד. בראד: מה? הנורה שאני מנסה להחליף? רוקסן: לא! הקשר שלנו! בראד: אז את נפרדת ממני? רוקסן: כן... בערך. בראד: אני לא רוצה לראות אותך יותר בחיים! *הטלפון נטרק* רוקסן חושבת: טוב, לפחות עם זה סיימתי. נייט: רוקסן, הבטחת לי שהולכים לקנות למאי בגדים נורמלים! רוקסן: מה? אה, כן! בואי! המשך בקרוב!

פלורי2

New member
יותר מידי מהיר../images/Emo4.gif..

hili האחת

New member
הסיפור אמור להתחיל לא כשהמשפחה...

מגיעה לבית החדש, אלא כשיש לכולם חיים מסודרים... את החבר שלה היה לה מהיום הראשון שהיא הייתה נערה, והיא לא רצתה להיות איתו יותר (טוב, אני לא רציתי את זה...)

hili האחת

New member
../images/Emo25.gif המשך! ../images/Emo25.gif

*נייט ורוקסן הולכות לכיוון האוטו* רוקסן: נייט? את באה? נייט: אני... *מסתכלת לכיוון האוטו ורואה ילד שבא לטייל* רוקסן! לכי בלעדי! רוקסן: ביי! *נוסעת* *מגיעה* רוקסן *חושבת*: וואו, איזה מקום... איך קוראים לו? פארק האהבה. הלוואי ש... לא! אסור לי לחשוב על בראד! *נכנסת למסעדה* רוקסן: סליחה, איפה חנות הבגדים? המלצרית: תעלי במדרגות. *רוקסן נכנסת לחנות הבגדים* רוקסן: איזה בגדים! אני קונה גם לעצמי! מה אני פראיירית? *קונה 3 בשמים, 5 חולצות, 6 ג'ינסים, 2 טרינינגים, ומערכת בגדים אחת של חצאית וחולצה.* רוקסן: כמעט שכחתי למה באתי... בגדים למאי! *קונה למאי 8 חולצות, 10 ג'ינסים, 2 טרינינגים, ושש מערכות בגדים* רוקסן: וואו! יש מגזינים! *קונה 7 מגזינים* רוקסן: כמה כסף עוד נשאר לי? מה? 50 סמוליונים!? טוב, הביתה! עוד המשך בקרוב!

Misery Loved Me

New member
תודה

יומני הנסיכה- מייקל-
אותך! גמרתי אתמול בלילה לקרוא את הספר החמישי! הוא כזה יפה!

למעלה