דרך ארוכה

מתרגשת38

New member
דרך ארוכה

כבר 3 שבועות עם אסטרופם 4 ביום שניים בפה ושניים וגינלי וכלום לא זז אף פעם לא היתה לי בעיה עם הרירית ופתאום בסבבים האחרונים יש בעיות מדוע? יש תחושה שמאז החוץ ריחמי הגוץ נעצר וכלום לא קורה ממש מיאש

הודיה2304

New member
למה את לא מוסיפה לזה...

מיץ סלק? הסבב ששתיתי הייתה לי רירית מהממת ואפילו תלת שכבתית מה שלא היה עד הפעם האחרונה בשום סבב...
&nbsp

מתרגשת38

New member
היי

אני מרגישה שאין לי כוחות כאילו אני לא עם כל הכוח אולי צריך הפסקה להתרענן מצד אחד ומצד שני אין הרבה זמן השעון מתקתק ואני גם רוצה לסיים עם זה

האם את מבייצת? ניסיתים להחזיר על בסיס טבעי?

הרירית שלי למשל לא מגיבה לאסטרופם או פרוגינובה, לכן מוקפאים אני מחזירה יל בסיס טבעי או על בסיס הורמונלי בזריקות.
הרירית באופן טבעי וללא הורמונים מיטבית?

מתרגשת38

New member
היי

אין לי בעיות עם הרירית רק בסבב הזה שהוא על בסיס הורמוני אסטרופם היא מתעשקשת לא לגדול שאלה ניתן להפסיק סבב באמצע ?

אני הפסקתי סבב עם פרוגינובה באמצע, בהחלטה משותפת עם הרופא

כי הרירית לא הייתה מספיק טובה, ולא רציתי לבזבז עוברים טובים על רירית כזו.
אחרי הוסת החזרתי על בסיס טבעי.
אם עברת כבר מספר החזרות על בסיס טבעי, הייתי מציעה לרופא להחזיר על בסיס הורמונלי בזריקות, במידה והרירית מגיבה אליהן טוב.

אצלי גונל גורם לרירית מדושנת

אז בסבב החזרת עובר קפוא, הרופא רשם לי גונל, והרירית הייתה מהממת. ממה שזוכרת הסתיים בכימי, כבר לא זוכרת למה בסבב אחרי הרופא שינה פרוטוקול חזרה, ושוב הרירית הייתה צנומה. אולי בגלל שה e2 זינק אצלי למעל 9 אלף.

ענבלית16

New member
פירוט

היי, אני עברתי מספר החזרות מוקפאים - 2 הורמונלי ולאחר מכן 2 טבעי - שלא צלחו. מה הכוונה בפרוטוקול של החזרת מוקפאים עם זריקות? מתי מתחילים להזריק בדיוק וכמה? תודה

איך הרירית שלך לפני שאיבה או בהזרעות?

נקלטת בעבר בסבב טרי?
אם הרירית מיטבית בסבב לשאיבה, הייתי מציעה לרופא להחזיר מוקפאים על בסיס הורמונלי זהה (בלי דיכוי, רק סטימולציה).
למשל הרירית שלי מגיבה מצויין למנופור. להחזרת מוקפאים קיבלתי מנופור במינון נמוך, עקבנו אחרי הרירית והזקיקים, ביוץ תוזמן עם אוביטרל, והחזרה לפי יום ההקפאה.
ממש פרוטוקול כמו להזרעה. מתחילים ביום 3 במידה והכול מאופס.
אני נמנעתי כמובן מיחסי מין בסמוך לביוץ, כדי לא להסתכן בהריון מרובה עוברים.
&nbsp
&nbsp

ענבלית16

New member
תודה, עונה ושואלת

תודה על התגובה! לא ראיתי וכבר הספקתי לשלוח לך הודעה בפרטי...
נקלטתי רק עם עובר טרי. בשאיבה נוספת עם טריים (בדרגה נמוכה יותר) לא נקלטתי, ובשאיבה נוספת עם טריים היה עכשיו היריון כימי :/
הרירית שלי הייתה טובה עד כה בסבבים של שאיבה.
כדי לוודא - למעשה יהיה רק מונופור במינון נמוך (כמה אם אפשר לשאול?), תזמון ביוץ לפי אוביטרל והחזרה.
האם יצא לך לשמוע הצלחות במצבים כאלה שלא נקלטו במוקפאים ובסטימולציה כזו הייתה הצלחה?
בנוסף, ההתלבטות שלי כרגע היא שהמוקפאים שלי יותר טובים מהמוקפאים הקודמים, אז אולי כדאי לתת צ'אנס טבעי או שבכל מקרה הוספת ההורמונים לא אמורה להזיק?
&nbsp
תודה רבה!

עניתי לך במסר :)

סך הכול סבב כזה אמור לקחת 9-12 ימי זריקות סטימולציה בדרך כלל (כמובן שיש חריגים), ואז מזריקים אוביטרל, מחזירים בהתאם ליום ההקפאה ותמיכה עד הבטא (ובתקווה שעד שבוע 12).
על היתר עניתי בפרטי, אם תרצי לדעת משהו נוסף את מוזמנת :)

נועה312

New member
איך הרירית כרגע?

אצלי בטיפולים לבן שלי הרירית על בסיס טבעי היתה 10+, בהחזרה על בסיס הורמונלי עם פרוגינובה הרירית היתה רק 8 אבל דווקא אז נקלטתי להריון הראשון שלי שהסתיים רע אבל לא בגלל הרירית.
לפעמים הגודל של הרירית הוא רק מספר ונקלטים דווקא בחודש שבו היא פחות שמנה.

למעלה