דרך אחרת....?

דרך אחרת....?

הי לכולם עד עכשיו שמעתי רק ביקורות וקטילות כנגד טיפולים לא קונבנציונאליים לטיפול בלופוס... ובכל זאת, חברה המליצה לי לעיין באתר הבא ולהתרשם: http://www.naet.co.il/siteArticle.asp?aid=14&cid=8&searchtext=לופוס&searchpage=1 מישהו שמע? מכיר? יודע משהו?

musicpck

New member
נשמע חשוד

שני רופאי שיניים מבטלים אלרגיות ע"פ שיטה של רופאה הודית שמתבססת על רפואה סינית. זה במקסימום טיפול הוליסטי שהשפעתו בעיקר פסיכולוגית ואין לו תמיכה במחקרים רפואיים. לי נראה שמי שיש לו לופוס צריך להיות עם הרגליים על הקרקע וסקפטי

גימבה

New member
אלטרנטיבה (מניסיון)

קופות החולים השונות מציעות "רפואה משלימה" ולאחר איבחון ע"י רופא/ה מותאמים לך טיפולים משלימים הרלוונטים לבעיות הרפואיות הספציפיות שלך. עדיף לך לעשות את זה בצורה מושכלת, במקום שבו את כבר מבוטחת (קופ"ח).

gaia20

New member
אחד הדברים החיוביים שקראתי שם

להבדיל מ"מרפאים" אחרים למיניהם, המטפלים באתר לא מדברים על ריפוי אלא על שיפור במחלה/ בבעיה, שזה כבר נשמע יותר טוב ופחות שרלטני, עם זאת, המגוון העצום של הבעיות שהם מתיימרים לשפר....זה נשמע טוב מידי.....ושם לי סימן שאלה די גדול. אולי כדאי ליצור איתם קשר ולבקש לדבר עם כמה מטופלים, באקראיות ולא בבחירה של המטפלים כמובן ולשמוע ממקור ראשון על מה מדובר. אני מאוד סקפטית בנוגע לדברים האלו...

הו, אני סופר סקפטית בנוגע לכל הדברים האלה...

אני חושבת שבדר"כ אין בנאדם יותר מדעי ממני (מה שמוזר, בהתחשב במקצוע שבחרתי לעצמי...) וכל מיני שיטות אלטרנטיביות והוקוס-פוקוסים ממש לא עושים לי את זה, אבל חברה שטוענת שהם ממש עזרו לה בנושא האלרגיות וכל מיני תחלואים אחרים הביאה אותי להציץ לפחות באתר (שזה גם הישג מבחינתי). סתם רציתי לשמוע את דעתכם.... בריאות לכו-לם!
נ.ב: אני חושבת שרוב הדברים עוזרים למי שמאמין בהם. למשל, היה לי מטופל שהלך ל"טיפול בחוצנים", כן, כן. מה ששמעתם. בהתחלה נורא כעסתי על מי שלוקח ממנו כסף על דבר כזה, אבל הבחור יצא בכל פעם מהפגישה שם, כשהוא מרגיש יותר טוב.... אז אם עצם האמונה אפילו, גורמת לשיפור במצבו - מי אני שאגיד משהו.... (ודווקא בהקשר זה אני, כפי הנראה, ממש לא מתאימה לטיפולים האלה, עקב חוסר אמונה משווע בהצלחתם...)

שאנל

New member
הרבה יותר מ- נ.ב

גם אני מאמינה שדברים עוזרים למי שמאמין בהם. בכלל אני מאמינה גדולה של נפש - גוף. הרבה מהחלק האלטרנטיבי מדבר על אמונה בדרך ומי שסקפטי הטיפול בטוח לא עוזר....

מאמי שלי

בתור מטפלת בתחום הרפואה המשלימה אין דבר כזה לרפא את המחלה. המחלה קיימת כבר! אפשר בהחלט להקל על סימפטומים ולהקל על כאבים.

מודה שלא קראתי את הכתבה

אבל אפשר לשפר. ז"א להקל .... לא יודעת גם באיזו שיטה מדובר שם .... אבל ברפואה משלימה אכן ניתן להקל על סימפטומי המחלה. אתמול בשיעור ארומתרפיה למדנו על פסיכוארומתרפיה והמרצה הביאה לנו מחקר שפרופסור יהודה שיינפלד עומד מאחוריו .... אני אנסה להשיג את המחקר ממנה ולהעלות פה - ברשותך

למעלה