דרך אגב...

panda האחד

New member
דרך אגב...

הדגים הופיעו עכשיו אצל מה קשור? לי הם עשו את זה... לא אבד הכוח שלהם עליי!

Funky Giraffe

New member
אומרים שאמיר ניגן איתם

מישהו יכול לפרט? גם ניר היה שם? אמרו משהו?

panda האחד

New member
!

לא אמרו כלום הוא ניגן איתם....זה נכון נראה לי הוא גם יבוא להופעה

גם אמיר וגם ניר היו....

איזה מוזר זה היה לראות את שני הגיטריסטים מנגנים ביחד =\ אבל היה מגניב! בהצלחה מחר להם! תהנו.

SV Design

New member
ראיתי היה בסדר..

אבל מה קשור שרו חלק גדול וזה סתם היה... וגם אמיר ניגן ואז שאנן אמר כזה "הדג נחש אמיר בן עמי"... וחשבתי מה קשור יראיינו אותם אבל לא..או לפחות להגיד שיש מחר הופעת עשור...ולא הזכירו את זה... אבל בסדר זה סתם מחר היה הדבר האמיתי... בכל מקרה למה אתה חושב שהוא יהיה בהופעה לא שמעתי על זה כלום ?

SV Design

New member
אה עכשיו ראיתי שעוד מישהו בא

אז אם אתם רוצים סבבה... ומישהו יכול להגיד לי איך עורכים הודעות פה ?

Funky Giraffe

New member
אי אפשר לערוך.. תאשים את תפוז על זה

שאסור להתחרט על מה שאומרים ככה שצריך לשקול לפני שלוחצים 'שלח'

Funky Giraffe

New member
כשנגנים מתארחים לא אומרים על זה

מילה בפליירים או בתקשורת, אולי כי זה לא מעניין אחוז מסויים מהקהל תמיד כשהם אירחו נשפנים (ספי, ירון, מתן, סלוצקי) לא אמרו על זה מילה בהודעות המוקדמות ככה שאני מחר צופה לבראס סקשן (מחלקת כלי הנשיפה) סטייל טאוואר אוף פאוואר D=

Skicker

New member
הייתי בצילומים היום

בהתחלה הם ראיינו את שאנן וגיא ושם הזכירו את ההופעה מחר ואז שהם עלו לשיר את שירת הסטיקר גיא וניר היו מיודדים ביותר ככה שרואים שאין ביניהם משהו מפריע הביצוע היה ממש ממש טוב בסוף אמרתי ליאיא בהצלחה מחר אז הוא ישר זיהה אותי ושאל איפה הכיפה אז הוא לקח והראה אותה לאמיר ואז הוא שאל אם אני בא מחר אז אמרתי לו שלא כי אין לי איך להגיע אז הוא אמר לי שאני לא רציני ואז הצבעתי לו על חבר שלי שמסיע אותי ואמרתי לו שהוא הולך למשחק של ישראל אז הוא תוקע אותי אז מי שהולך מחר בשביל הקטע שימסור ד"ש ליאיא מזה עם הכיפה ואני בכלל ירגיש באסה שאני לא הולך..

chen2408

New member
היה משעשע כשמישהו מהם אמר

מג'אדלה פיל בית
אבל לא יודעת מי זה היה... נראה לי שלומי

למעלה