דרך אגב..

דרך אגב..

חג שמח לכולם סיום שנה מהנה!! אין יותר בית ספר!! האמת שיש לי עוד שתי בגרויות אבל מי סופר?! חג שבועות שמח!!

א מ ו ץ

New member
שכטר...

...אתה אומו!!! שיהיה לך חג לא רע... תאכל הרבה ג'חנון עם סחוג. אני בינתיים מתפלל שתהיה עם יוסף בגרעין... בהצלחה.

s h e e p i t

New member
תקרא שוב...

ואני חשבתי שכתה א' נגמרה
חחח לא נורא כל עוד אתם נהנים מי אני שאפריע לכם להחליט מי ההומו

אולי בשביל חלק מאיתנו היא ניגמרה...

ואולי בשביל חלק אחר היא רק מתחילה... ודרך אגב!! זה לא הומו!! זה אומו!! זה משמעות אחרת לגמרי!! רואים שאת לא מבינה כלום...

P o M i K i

New member
למצה ציפת?

שי האומו לא יודע
שי.. אתה שיכור מסריח וזה כל מה שיש לי להגיד לך י'אומו שיכור מסריח... מחר לומדים לאזרחות

P o M i K i

New member
שתוק י'אומו

אתה מפריע לי ללמוד.. ואתה זה שאמר "בוא נלך למצוא שידוך לבן" י'חסר סטנדרטים...

נופ123

New member
../images/Emo158.gif../images/Emo171.gifחג שמייח../images/Emo171.gif../images/Emo158.gif

spraizler

New member
באמת יש המון הבדל..

וחג שמח לכולם! ונסיים בברכת ת'עומו

dikla528

New member
הווווווווווו חגגגג שממייחיחיחיחיחיח

כן כן חג שבועות מעולה עם הרבה עוגות גבינה מעולות ובלי ג'לטין (זה עשויו מקמח עצמות!!)(תעשו לעצמכם טובה ואל תגעו בזה!!!)) וגם אני שמייחחהה לקצת חופש!!
נ.ב. מחר חוגגים יאאששש תהלוכת טרקטורים והרבה מיים.... להכין את עצמי.... בללעעע

THE sky angel

New member
חג שמייח חברים! =)

וואו איזה שבועות מגניבים היו לי!! ואתמול עבדתי פעם ראשונה ולא שברתי שום כלום!! אני גאה בעצמי =) עכשיו ההמשך! והייתי בטיול טרקטורונים שישבת ברמת הגולן היה איכות +++!!! עשינו על האש באחד מנהרות החצבני- איכות שלא תיאמן! שיהיה לכם בכיף!! מישו יודע אם מחר התנועה חוזרת לעבוד? אני צריכה לתכנן את הקיץ ואין לי מושג על מפעלי הקיץ שלי.. =) יום מגניב שיהיה לכם!!

למעלה