דרך-אגב

omri195

New member
דרך-אגב

אני חדש בפורום-כותב חדש יותר נכון, כי אני נכנס להתעדכן מידי כמה ימים, אבל מעולם לא הראיתי את פני, וכן, אני מעריץ עברי מושבע כמו כולכם, ואפילו יצא לי לפגוש אותו 1x1 ממש כך!

שלום לך ../images/Emo140.gif

זה מאוד יואיל אם תשרשר את ההודעות שלך למקום הנכון ולא תפתח הודעה חדשה כל פעם מחדש כי אני מאוד לא אוהב לשרשר מיליון הודעות
אם ברצונך להגיב להודעה כלשהי אנא לחץ על הכפתור "הוספת תגובה" ככה אני לא אכעס והכל יהיה סבבה עכשיו ברשותך אני הולך לשרשר fun fun fun

אני המנהל של הפורום הזה

אבל כל עוד אתה מתנהג יפה אתה יכול לקרוא לי תומר

omri195

New member
אהלן תומר

נעים להכיר. אני בכלל איש נעים הליכות, והדבר האחרון שהתכוונתי זה להיות גס רוח או לעורר מהומה, פשוט כל כך הגעיל אותי הביטוי הציבורי שיש לזה, בלי שום בעייה. באמת רציתי לעורר דיון על כך, ולגרום לאנשים לפקוח טיפה את העיניים (או את האזניים).

תומר-אפשר לעשות פק"ל פה?../images/Emo20.gif

אני רואה זאת כהודעת הצטרפות רשמית או שאני טועה? אתה נשמע לי איש נחמד ביותר.. אז נהוג פה שאני-נועה הראשנה מבין הארבעה (האחרונה לא עזבה?) כותבת כמה שאלות על עצמך כדי שנדע בכלליות מי אתה....זה נקרא פק"ל. וכדי שזה יראה יותר סימפטי ססגוני ופסטוראלי נוסיף לזה את האיקון שאימצתי לעצמי-
שם
מקום מגורים
אלבום אהוב
תחביבים ושאר שטויות שאתה רוצה שנדע על עצמך. תהנה, ואתה התקווה שלי שהפורום יתעורר קצת. *סתם יום נחמד-גם לי אין מושג למה אני כל כך סימפטית היום...*

למעלה