דרך אגב..

goddes of light

New member
דרך אגב..

ידעתם במקרה שמי שמשחקת את אמא של דונה..שכרגע ברח לי השם שלה.. אז היא שיחקה פעם ב"מלאכיות של צ'רלי"? רק שאז היא היתה ג'ינג'ית..והיא עדיין כוסית.

Bohemian kid

New member
אנו יודעים, חלקינו....

בכל מקרה. המלצה: (לא מכעס או משהו, את חדשה זה מותר). פעם הבאה אל תפ]תחי כמה שרשורים סתם, כאילו תרכזי או משהו. גם אם זה נושאים שונים שימי ביחד באותה הודעה חדשה
ברוכה הבאה

Miss CB

New member
אמממ, לא?

אם זה היה בציניות: חחח...
אם זה היה ברצינות: היא שחקה במלאכיות המקורי, סדרת הטלוויזיה "המלאכיות של צ'רלי". מסתבר שברימור ושות' לא המציאו את זה.

למי שלא ידע המלאכיות של צ'ארלי

הם משנות השבעים תחילת השמונים ופארה פוסט שיחקה שם לא סתם לאחות של אריק יש את התספורת של פארה פוסט זאת הייתה האופנה כשהסדרה הייתה להיט בזמנו ודרו ברימור וחברותיה כמובן שיחקו בסרט אגב למי שראה את אי.טי. דרו ברימור היא הילדה הקטנה והמתוקה בסרט שם

Kryptonite

New member
גם היה בפרומו ובסידרה../images/Emo168.gif

את הפוסטר המפורסם שלה (בסידרה עשו שהיא אומרת כזה: "Hydy Hydy HoW!" או משו כזה...

Kryptonite

New member
היא לא שיחקה את המלאכית../images/Emo168.gif

החדשה בעונה החמישית שבוקשי שודרה? והיה לה שם שיער שחור...

עלפית

New member
היא לא הייתה בלונדינית בכלל?../images/Emo12.gif

לפי מה שהבנתי - היא שיחקה מלאכית די הרבה זמן... נראה לי לפחות....

goddes of light

New member
לא נכון!

היא כן שיחקה מלאכית..והיה לה שער ג'ינג'י..היא הצטרפה אליהן בהמשך.. באמת בעונה שבקושי שודרה מי שהיה לה שער שחור היא זאת שהיא החליפה..קלי..

Kryptonite

New member
היה לה שיער חום וניתן לראות../images/Emo168.gif

את זה באתר שהבאת. התמונה שהיא עם שיער שטני-חום-ג'נג'י משהו זה מהיום. לפני כמה זמן היה תחקיר על הסידרה בערוץ E! והיה ניתן לראות טוב טוב שיש לה שיער כהה...

Kryptonite

New member
מה ג'ינג'י פה?../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif../images/Emo168.gif

או שזו סתם בדיחה שאני לא מבין?!

goddes of light

New member
קודם כל

תמונה אחת היא בשחור לבן. ב.התמונה השניה היא בצל. ג.ידוע שיש בנים עיוורי צבעים..:)

Kryptonite

New member
אם השיער שלה היה ג'ינג'י,../images/Emo168.gif

הוא היה בגוון יותר בהיר בתמונת השחור-לבן. בתמונה השנייה - צל? זה בתוך אולפן! או שאתה מתנגד לזה שהיא ג'ינג'ית באופן מוחלט, או שאתה לא מקבל את זה שיש לה שיער חום... אם יש לך עיוורון צבעים - כדי שתבדוק את זה אם יש לך באמת, אנליודע...

goddes of light

New member
אלוהים ישמור!!אני בת!תתבייש..

ולמען האמת חשבתי על זה..זה לא כלכך רלוונטי..כי לצבוע את השער זה לא דבר בעייתי.. אבל מה שכן אני זוכרת זה שכשראיתי את ה"מלאכיות של צ'רלי" היא היתה עם שער גי'נג'י.. לא משנה מה..היא בכל מקרה אחת היפות.. והנה לך תמונה

Kryptonite

New member
זה יותר חום מאשר ג'ינג'י, לא?

ואני ממש מצטער! אבל לא ציינת שומדבר בכרטיסישי שלך...

למעלה