דרך אגב

• פותח הנושא dlml
  • פורסם בתאריך

dlml

New member
דרך אגב

ידעתם שיושב ראש הליגה (הקומינשינר, או איך שלא קוראים לזה...) באד סליג יהודי???, גם שון גרין יהודי... יש עוד לא מעט שחקנים יהודים בביסבול, לפחות בשמות, יש פיצ'ר שקוראים לו טום גורדון, שאני מנחש שהוא יהודי, ויש עוד כמה...

ScrewDriver

New member
נו, ברור...

סליג = זעליג, מה לא ידעת?
הוא מתיישב היטב עם שאר הקומישנרים החשובים בספורט האמריקאי - מיודעינו ביל סטרן, ועד לפני כמה שנים, זיגלר, שהיה הקומישנר של הNHL - כולם בני עמינו. רק מוכיח שבכל הקשור לספורט, ליהודים יש הרבה יותר מה להציע במשרדי ההנהלה, מאשר על המגרש
וזה עם כל הכבוד לשון גרין, מייק ליברטאל, ג'ייסון מארקיס וסקוט שואנווייס, ויסלחו לי שאר היהודים ששכחתי, אבל הם מהווים אחוז קטנטן מהשחקנים, עוד יותר קטן (אפילו) מאחוז היהודים בארה"ב. טום גורדון אינו יהודי, הוא כושי! יצא לי אפילו לראות משחק שלו, לפני המון זמן כשהיה עוד ברויאלס והגיע לשחק נגד היאנקיס. ניפנף 13 חובטים ב-7 אינינגים!

Blood

New member
סתם בשביל הרקורד..

יכול להיות שחור יהודי...

dlml

New member
ברור ש...

יהודי יכול ליהיות שחור!!! מה הקשר בכלל??!?!?!?! גורדון זה השם הכי יהודי שיש...

Blood

New member
הנה הקשר בכלל..

ציטוט של סקרודרייבר: "טום גורדון אינו יהודי, הוא כושי" זה הכל

ScrewDriver

New member
אל תהפכו אותי למה שאני לא! ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

בישראל ובאתיופיה, ואולי בעוד כמה שבטים אבודים באפריקה, אכן יש יהודים שהם שחורים. בארה"ב, מה לעשות, אין כאלו, מקסימום מתי-מעטים שבכוונה המירו את דתם. ציינתי את צבע עורו של טום גורדון רק בכדי להראות עד כמה הסיכוי שיהיה יהודי הוא נמוך ביותר, מהבחינה הסטטיסטית הזו. אמנם גורדון הוא שם דומיננטי ליהודים, אבל אינו אקסקלוסיבי להם. יש מלא סיבות מדוע שיהיה לו את השם הזה, גם אם אינו יהודי. ייתכן שיש לשחקן הזה הורים מאמצים ששהיו יהודים. ייתכן וסתם אבות אבותיו אימצו להם את השם הזה, כמו נניח וופי גולדברג. היה איתי בבית ספר גם איזה גורדון אחד שאינו היה יהודי. אין לי שום דבר נגד מי שאינו יהודי, ואין לי דבר נגד צבע העור של אדם, מה שמפריע לי זה הרעיון של לנכס "לנו" היהודים כל מיני אנשים שאין להם כל קשר עם היהדות, כאילו הם מייצגים "אותנו". בתור מי שגר תקופה ממושכת בארה"ב, אני מכיר היטב את התופעה של אנשים שאין להם דבר עם היהדות מלבד שמם. מאידך, אם טום גורדון אכן יהודי, ואני מטיל ספק רב בעניין, אני מוכן להודות בטעותי.

SlamminDino

New member
There is no way

Tom Gordon is Jewish !! אם כן אז זה המקרה הכי מוזר שבעולם כפי שאומר למעלה המברגן... מבחינתנו, היהודים האיש שמייצג אותנו הכי טוב על המגרשים הוא שון גרין שגם הפסיק את רצף המשחקים הארוך ביותר לשחקן פעיל בעקבות יום הכיפורים של עונת 2001. היו עוד כמה שחקנים יהודים בליגה שלא ממש הפריע להם הקטע הזה והמשיכו לשחק. אז מלבד שגרין הוא השחקן היהודי הבולט ביותר בשטח כיום, הוא גם האיש אליו אנחנו מסתכלים בתור דמות משלנו שלא חורג מזכויותיו וחובותיו של להיות יהודי...

ScrewDriver

New member
דינו, הבהרה קטנה...

משמעות הכינוי שלי, מעבר ל"מברג", היא כינוי לקוקטייל פופולרי בברים. למרות ש"מברגן" נשמע לא רע...

Blood

New member
בלי עצבים, "מברגן" ...

לא ניסיתי לומר שום דבר בהודעה שלי מלבד לעובדה שיהודים יכולים להיות שחורים/ שחורים יכולים להיות יהודים... לא רמזתי, ולא אמרתי דבר וחצי דבר על הדעות שלך כלפיי שחורים, יהודים או אווזים... אין מה להתעצבן - בסה"כ, כפי שכבר הסברתי, כתבתי ששחורים יכולים להיות יהודים... וזהו... בלי עצבים..

Blood

New member
ועוד דבר!

טום גורדון אינו יהודי!!! כתבתי את ההודעה (כמו שנכתב) - בשביל הרקורד

למעלה