דרך אגב

דרך אגב

אני מת להחליף שם אבל שכחתי את הסיסמה אז נידפקתי עם שאול החקלאי לתמיד אבל לא נורא, בעצם כן...

punktx

New member
גם אם היית זוכר אותה לא היית יכול

להחליף. אתה רוצה להחליף= אתה פותח משתמש חדש

Evil Princess

New member
אין ולא היה

זה מה שמעפן פה..אי אפשר להחליף את השמות אבל תמיד אפשר לפתוח משתמשים חדשים.

Hamall

New member
מה הגיוני בזה?

במקום להחליף שם משתמש אתה צריך לפתוח אלף משתמשים חדשים? תמצא לי בבקשה את ההיגיון.

אני אסביר במקום ינקלה ../images/Emo3.gif

נגיד קראו לי a ולמישהו אחר b... בשלב כלשהו נמאס לי מהשם a, אז החלפתי לc.. סביר ? סביר. אני, עוד כשהיית a, כתבתי ביותר מפורום אחד. b הכיר אותי מפורום כלשהו. החלפתי את הכינוי שלי לc, ועכשיו הוא לא יודע שזה אני. סביר ? סביר. פה מצטרף לנו אדם נוסף בשם d. הוא לא כתב בפורומים שאני הייתי הבם, הוא רק קרא אותם. עיצבנתי אותו מתישהו, אז הוא שינה את השם שלו לa, כי הרי השם פנוי עכשיו, אחרי ששיניתי את שמי לc. b, שלא יודע שעכשיו a זה לא אני, בטוח שזה כן אני. הגיוני בהחלט. עכשיו a, שזה לא אני, מדבר עם b כאילו הוא אני, וb לא יודע שזה לא אני. יכול ליצור מצב לא נעים במיוחד. או משהו כזה, אבל בטח יש לזה סיבה הגיונית... אה, ואם אומרים שנגיד היה כבר מישהו שקוראים לו a קודם אז אי אפשר שיהיה שוב, אז זה בכלל לא הגיוני, אנשים יחליפו שמות כל הזמן וזה יתחיל לשגע... יגם לבדוק לפי הID של המשתמש לא נראה לי הגיוני במיוחד, כי יש המון אנשים שלא מבינים בדברים האלה...

Evil Princess

New member
חחח..תיאור מעניין......

אבל בעקרון את צודקת. ככה זה..חפיף..כמו שכבר אמרתי תמיד אפשר לפתוח עוד משתמשים.

xero1

New member
אפשר להחליף את השם מתשמש

(שזה בעצם אותו הדבר כמעט), ב"החלפת משתמש" למעלה פה בדף.

נראה לי

שהם התכוונו לשנות את הכינוי, אבל להשאר עם אותו ID... אבל אנ´לא סגורה על זה..

אה, זאת תגובה להודעה שלי.. ../images/Emo3.gif

לא שמתי לב.. :) בכל מקרה, על זה אני יודעת (עם כל הכינויים שלי אני לא אדע ? P: )

למעלה