דרך אגב................

80s girl

New member
דרך אגב................

במסע עולמי אקסטרים ראיתם איך עומר מיידן והחברים המסטולים שלו שותים רדבול ממש לפני הקפיצה????

a d i o s

New member
רדבול

ברד בול למיטב ידיעתי אין אלכוהול ידוע שברד בול יש קפאין שמעורר וממריץ את הגוף הרבה מאוד ספורטאים שותים רדבול לפני ריצות קפיצות וכ´ו אז מסתבר שהם לא אלכוהוליסטים.

80s girl

New member
אני יודעת שאין בזה אלכוהול, אבל

כמות ענקית של קופאין, זה לא כמו סתם לשתות קפה יש אפילו רופאים שמזהירים מזה, ויש מדינות באירופה בהן המשקה הזה הוא מחוץ לחוק!

oferbar

New member
זה לא מה שהיה הורג אותם

BASE + WING SUITE??? הסטיסטיקה מראה שקופצי BASE שקולים לרוכבי אופנועים: אילו שמתו ואילו שעוד לא... אני אישית לא הייתי מכניס את עצמי לחליפת הודיני גם בצניחת גובה, שכדי לתפעל תקלה צריך קודם לתפעל את החליפה. אבל מצד שני זה מצטלם נורא נחמד ואופנתי עכשיו (כמו סוופינג). זה כמו שתמיד כשמראים בטלויזיה צניחה חופשית זה מישהו על בורד, למרות שבערך חצי פרומיל מהצנחנים עושים את זה. אבל זה נראה נורא קול. בצד החיובי זה אחלה שיש מישהו כזה שעושה לספורט פרסום. חזק ואמץ! דרך אגב, הרד בול מקסימום גורם להפרעות בקיבה בגלל מכת הקפאין המרוכזת, אבל הולך מצויין עם וודקה
עופר

friday

New member
יש בזה גם דברים אחרים

כמו כל מיני ויטמינים ומעוררים אחרים, אותם ניתן למצוא בספידים (שכידוע לא חוקיים בהרבה מדינות בעולם, להבדיל מהמשקה הזה, שכן. ונשאלת השאלה...).

למעלה