דרך אגב...

zahav2007

New member
דרך אגב...../images/Emo8.gif

היום אני נפגשת עם שני אנשים שאני אמורה לעשות לכלבים שלהם "דוג סיטר"
איזה כיף!!! אני כולי בציפיה... ואני כל כך שמחה שבזכות זה שיזמתי,ועשיתי,דברים קורים! ואני משפרת את המציאות שלי! עוד דבר טוב,שקורה,זה שמצבנו הכספי משתפר פלאים,וזה בזכות המשמעת הקשה שלי ושל בעלי! ואוטוטו...עוד חודש...אנחנו מתחילים במרתון חיפוש דירות! אני חולמת על זה כבר...על הבית שלנו...על כך שאעצב אותו!
זהו,רציתי לשתף אותכם... בי והמשך יום טוב

zahav2007

New member
תודה תודה תודה!../images/Emo24.gif

אבל לגבי האישה-היא ביטלה לי היום את הפגישה איתה,כי היא עו"ד והיא מאוד עסוקה,אז אולי זה גם לטובה,מי יודע?כי היום אני ממש עייפה ומתאים לי לחזור מוקדם יותר הביתה... סופ"ש נפלא!

zahav2007

New member
כן,כי במקרה...אני מול המחשב ובפורום../images/Emo6.gif

מה שלומך עופרה? חזרת לשיגרה?

ע ו פ ר ה

New member
היי זהב

אכן חזרתי לשיגרה בשמחה רבה. שיהיה המשך יום נפלא באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

הייי, בהצלחה זהב../images/Emo24.gif

בייחוד עם חיפוש הדירה, הלואי וזה יעשה בך שינוי משמעותי בחיים, ואני מאמינה בזה. ובקשר לכלבים, לא נורא כנראה היה להם תיכנון לקחת ממך ביס, אז זה נכשל, חחחח. ואני מאד שמחה שאת רואה חיובי לשינוי.

zahav2007

New member
הי רחלי../images/Emo24.gif

תודה על האיחולים! אני מאוד מאמינה שברגע שנצא לחירות שלנו-לדירה משלנו...אז הרבה דברים יפתחו לי/לנו בחיים! ואני כבר מרגישה איזו שהיא זרימה מסויימת בחיי,לאחרונה... לא הבנתי את המשפט האחרון שלך?ואני מאד שמחה שאת רואה חיובי לשינוי...? ביי בינתיים

הכוונה שלי זהב..........

שאת לא מתייאשת, אומרת דיי נמאס לי מהכל ואני לא רואה שיהיה שינוי בחיי, אלא חושבת חיובי, מסתכלת קדימה ומוצאת שינויים והתחלות חדשות, אם זה בעבודה ובפרוייקט החדש עם הכלבים, ואם זה בבית בחיפוש דירת האושר שלכם. ובזה אני גאה בך.

zahav2007

New member
תודה מתוקה!../images/Emo24.gif

האמת...אני גם גאה בעצמי! אומנם לקח המון זמן עד שלקחתי את עצמי בידיים,אבל העיקר שלקחתי!וזה מה שמוכיח,שברגע שבן אדם "עושה" וחושב חיובי,אז היקום מעניק מתנות
! ברגע שמבינים שהכל תלוי בנו ולא שאיזו פיה טובה תבוא ותעזור לנו,אז דברים מתחילים לזוז...כמובן אבל רק אם גורמים להם לזוז,וזה אומר :לעשות! טוב,מספיק פסיכולוגיה ליום אחד
סוף שבוע נפלא שיהיה לך...

litzuf

New member
איזה יופי לכן שאתן מצליחות לחזור לעצמיכן

אני לא תוצאת את עצמי. איפה אני שהיתי פעילה ועובדת ועושה כושר. אני ששקלתי 120 קילו ותוך שנה ירדתי 44 קילו, עכשיו עליתי חזרה חצי ולא מצליחה לחזור לעצמי.

גם אני שקלתי ככה צביה........

שקלתי 120 קילו, היום אני 73 קילו, והכל בכוחות עצמי, ולמה? כי צריך כוח רצון וכשיש רצון מצליחים, ונותנים למחשבות שלנו להנחות אותנו ששום דבר לא יעמוד נגד הרצון. לפעמים כשרע, הדרך הטובה להרגע זה על ידיי האוכל, ואז נכנסים לבעיית המשקל שמכניסה לנו בעיה חדשה בחיים וכך הלאה, צריך למצוא כלים אחרים להשתמש בהם כדיי להתמודד.

אין אליך זהבוש אני גאה בך. עשית משי את אוהבת.

תמשיכי לעשות דברים שאת אוהבת ושעושים לך טוב על הלב.אני איתך מחזקת אותך.

למעלה