דרך אגב עוד לא הצליחו להסביר בצורה טובה מה הקשר בין 7/10 למלחמה אחריה

ואל תגידו לי נקמה ושזה לא יחזור.

זה נחמד אבל לא מספיק בשביל מלחמת ענק וגם לא בשביל רק להחליף שלטון בעזה.

הרי אם היה מחדל מה הקשר בין מחדל למלחמה?

ב8/10 נגמר המחדל ואז?

מה ההסבר של הרינגנטון לדבר המביך הזה?

ביום כיפור עוד אפשר להסביר שהמחדל היה שלא שמו לב שפתחו במלחמה ובאמת לקח זמן לנצח בה.

כאן יש עוד איזה היגיון פנימי כלשהוא.

אבל ממחדל להתגלגל לנקמה ומשם לשחרור חטופים ומשם להחלפת שלטון בעזה,ואז מלחמה רב זירתית ארוכה כמו שרוך,נו באמת אין שום קשר.

את הקואליציה עוד אפשר להבין - הם מאמינים בלתת לערבים בראש,אבל איך המרכז והשמאל מסבירים את זה לבוחרים שלהם?

Harrington

Well-known member
מנהל

ב8/10 נגמר המחדל ואז?

פשוט למדי. אני מרשה לעצמי להניח שעם כל הכיף שלך לפתוח עוד שרשור באותו עניין שחוק עד דק ועל אף ההנאה התדירה שלך במשיכת שמות גולשים לשרשוריך כאילו זה רלוונטי למשהו, יש כאן בעיקר שרשור למשיכת תשומי מצד פותחו. הגעתי למסקנה זו מהטעם הפשוט מאוד שטרם פגשתי ישראלי כלשהו, לא כאן בפורום ולא במציאות, שבאמת לא מבין כביכול "מה הקשר בין 7/10 למלחמה שאחריה".

אז יש אותך, אבל אלא אם כן אתה באמת מפגר לחלוטין כמו שאתה מציג את עצמך, סביר להניח שאתה סתם כותב את הדברים האלה בנסיון לעורר דיון או להישמע קונספירטיבי, כביכול להצדקת שמך וטענתך ל"מומחיות" (אעלק) בתחום. החלופה היא כאמור שאתה באמת טיפש כמו שאתה נראה ובמקרה כזה, לצערי הרב, ממילא לא אוכל לעזור לך יותר מדי.

אז "מה ההסבר שלי לדבר" (שאין בו שום דבר "מביך" כמובן, בניגוד לשרשור הזה וכותרתו)? התשובה על כך פשוטה: בדיוק אותו הסבר שכל יהודי וכל ישראלי באשר הם כאלה יודעים, הבינו בזמן אמת ומבינים גם היום.
אינני רואה סיבה מיוחדת להשקיע בפירוט מעבר לכך, בהתחשב בכך שהדברים באמת ברורים לכל בר דעת.

איך המרכז והשמאל מסבירים את זה לבוחרים שלהם?
בדיוק באותה צורה :cool:.

evglev1

Well-known member
מנהל

ב8/10 נגמר המחדל ואז?

ביום כיפור עוד אפשר להסביר שהמחדל היה שלא שמו לב שפתחו במלחמה ובאמת לקח זמן לנצח בה.

אבל ממחדל להתגלגל לנקמה ומשם לשחרור חטופים ומשם להחלפת שלטון בעזה,ואז מלחמה רב זירתית ארוכה כמו שרוך,נו באמת אין שום קשר.

את הקואליציה עוד אפשר להבין - הם מאמינים בלתת לערבים בראש,אבל איך המרכז והשמאל מסבירים את זה לבוחרים שלהם?
ההסבר ברור מאוד הערבים החזירו אותנו לתקופה שלפני המדינה ויצאנו למלחמה כדי להשיב לאזרחי ישראל את תחושת הביטחון ולמחוק לערבים את החגיגות כאילו הם יותר חזקים מאיתנו.

הרי עוד במלחמת המפרץ הראשונה ב-1991 היה ברור שסדאם חוסיין לא מקיים את האיום ויורה בנשק כימי אלא שולח סקאדים רגילים בלי גז למרות האיום להרעיל אותנו בגז כי שימוש בנשק המוני פותח תיבת פנדורה ודי ברור שלאחר טיל כימי גם אם ערכות המגן היו מצילות אותנו בגדד הייתה חטופת פצצה אטומית או מאיתנו או מאמריקה. זאת המשוואה וסדאם חוסיין כיבד את זה וירה "רק" סקאדים רגילים. כך גם ברור שאחרי פלישה תבוא מלחמת מגן.

כמו כן, גם ברור שאם היינו מקבלים את הדרישה של כולם תמורת כולם, אז היינו נחטפים כל שני וחמישי ואף מחבל לא היה יושב אפילו חודש בכלא, אז היה ברור שהיה צריך להכניס לערבים שמכה שתוציא אותם מהחלים של לרוקן את בית הכלא.

certified.woke

Well-known member

ב8/10 נגמר המחדל ואז?

כל עוד מתנהל משפט ה- .AKA ,C.M מר 7/10 - לא תיתמנה מלחמות.
הלחמות המתמידות נחוצות גם כדי למחוק מן הזכרון את העובדה שה- .AKA ,C.M מר 7/10, הוא זה שהביא ל- 7/10 בטפחו החמאס כדי לאפשר ביזה של מרחב המחייה של הרָשות...

למעלה