דרישת שלום מ G.O.D

G.O.D

New member
דרישת שלום מ G.O.D

כולכם בטח תוהים לעצמכם מה פתאום אני מפרסם כאן הודעה??? אני בחו"ל עושה חיים לא, מה אני מחפש פה? אז אני זה לא המנהל שלכם, זה אח שלו. בינתיים כשאח שלי נהנה לו בחו"ל אני עושה חיים עם כל אוסף הסטאר טרק שהוא השאיר לי. אז רציתי לשאול אותכם משהו: איפה נמצא הפרק הראשון עם לור? ההוא שמוצאים אותו פעם ראשונה, בכוכב שמצאו את דאטה. וגם איפה נמצאים שאר הפרקים עם לור (אם יש בכלל) חוץ מהפרק שהוא מצא את הבורג hue שהשפיע על האחרים ופתח קיבוץ (תרגום גרוע ל collective) משלו? (הפרק הכפול של סוף עונה שישית תחילת שביעית אם אני זוכר טוב).

n i v1

New member
תגובה

datalore זה הפרק הראשון- עונה 1 כמדומני (אולי 2) אח"כ brothers, עונה 4 , כמדומני פרק שלישי בעונה אחורי זה יש את דיסנט- סוף עונה 6 תחילת 7 בוא ´צתרף לפורום- תמציא שם ותתקבל, כנאמר, לא תשא את שם אלהיך לשווא.... הבנת?

G.O.D

New member
../images/Emo51.gif

תודה רבה, אני יחפש. וזה בסדר טוב לי ככה, בתור צופה מהצד. נחמד פה, אז אני מבקר פה מידי פעם, אבל לא קבוע. אם כבר אני צריך משהו, בשביל מה יש את אחי? בכל מקרה, אחלה אתר יש לך, וגם הסטארבייס 972 הבנתי שקשור אליך, אז גם אחלה מועדון יש לך (רק חבל שכל הכנסים שלכם מתי שאני לא יכול לבוא). תעשו חיים פה, אתה והצוות מחליפים, אני יודיע לאחי ששמרתם לו על הפורום כצמו שצריך.

למעלה