דרישת שלום מגרמניה

yaelisam

New member
דרישת שלום מגרמניה

נו כן, אני כבר שבועיים כאן (אולי פחות? הזמן הוא דבר מאד מוזר) ושלא תחשבו שלא ראיתי כאן סינים! יש כאן לא מעט סינים באוניברסיטאות, ומה שנחמד הוא שלפחות ככה אני לפעמים מבינה מה אנשים מדברים מסביבי
אז רק רציתי לומר שלום, כרגע הקשר היחיד שלי לסינית הוא כשאני עוזרת לחבר לעשות שיעורי בית בסינית (לקח קורס בחירה חופשית באוניברסיטה)...

אMור

New member
../images/Emo24.gif

איך המעבר לחיים הנורמלים? בלי סירחונות, זיהום, יריקות ואנשים שמבינים אותך? איכות חיים....

yaelisam

New member
מבינים אותי?

את האמת הסינית שלי הרבה יותר טובה מהגרמנית שלי (בלשון המעטה) כך שכרגע מבינים אותי יותר טוב בסין
אבל אכן יש כאן מלא שדות ירוקים וצבעוניים, האנשים מנומסים (גם אם הם לא תמיד מתכוונים לזה) ולא יורקים ברחוב... אה כן- וקשה להידרס כאן!!! (טוב הכל יחסי, טפו טפו חמסה חמסה)

yaelisam

New member
חחחה

לא ניסיתי, אבל בסין גם בלי לנסות מאד קל להידרס. מכאן שבגרמניה קצת יותר קשה להידרס...

SashTheRed

New member
מה את עושה בגרמניה?

ויותר מכך, מה את עושה באוניברסיטה בגרמניה?

yaelisam

New member
ממדינה למדינה

עוד לא לומדת גרמנית, רק יודעת קצת, מה אני עושה כאן? אני עוברת לגור כאן בקרוב מאד, בינתיים אני כאן למצוא דירה עם החבר (הגרמני), בקיץ התכנון הוא לבוא לכאן ללמוד קורס ראשון בגרמנית, ואח"כ באוקטובר לבוא שוב ולהמשיך ללמוד. והייתי באוניברסיטה כי החבר שלי לומד שם וכרגע רק שם יש לי אינטרנט...

Mei11

New member
wie geitz?

אני מקווה שהמעבר מסין לגרמניה לא חד מידי... אז מה, לומדים גרמנית עכשיו?

Mei11

New member
ich bin ein berliner

ופה מסתיימת הגרמנית שלי
את מגיעה לארץ מתישהו?

yaelisam

New member
LOL ../images/Emo6.gif

מגיעה לארץ עוד שבועיים בערך, לבערך חודשיים... ממש הפכתי את הפורום לפורום גרמנית ותרבות גרמניה
(וכבר יש אחד כזה)

Mei11

New member
אז תהיי בקשר

נעשה איזה מפגש. אם את רוצה, כמובן.

למעלה