דרישת שלום ובקשת עזרה

Kings Crossing

New member
דרישת שלום ובקשת עזרה

היי כולם! זה ברוך מהסייברס. אני אחרי שבוע מלא ראשון בהכנה לקק"צ, וממש נהנה. מקווה שהלך טוב בסדנה, ושעל כולנו עבר חג שמח. אני אשמח אם תוכלו קצת להגיד לי ככה מה חדש, עם הליגה ועם הסדנה, ומעבר לזה - אני עושה סקירה בנושא חופשי מתישהו במהלך ההכנה. בחרתי, כמובן, לעשות את הסקירה על פוטבול. ואני אשמח אם מישהו מכם יוכל לספק לי חומר (מעבר לחוקים, דברים יותר היסטוריים) גם על פוטבול וגם שאיכשהו קשורים בצורה כלשהי לפוטבול. אני רוצה לעשות את ההרצאה כמה שיותר משעשעת ועם כמה שיותר הערות ועובדות שהן מעבר לפרטים היבשים כדי להצליח למשוך כמה שיותר תשומת לב וכדי שגם הבנות בצוות יקשיבו להרצאה. אני אשמח אם למישהו יש עצות, אתם מוזמנים לפנות אליי או פה בת'רד או במייל/הודעות פרטיות. המוווון תודה וחג שמח :)

orsher

New member
אולי זה יכול לעזור

יש לי כרגע רק פרט אחד שאני חושב עליו. המשחק התחיל באיזה קולג'. לקח לו זמן. וכשהתחילה ליגה היו בה יותר שחקנים מצופים. מזכיר קצת (בשאיפה) את הליגה שלנו

roei90210

New member
אני מציע את עזרתו של לומברדי

חלק מהציטוטים שלו תלויים במקומות עבודה (חוץ מחדרי הלבשה בפוטבול) כדי להניע עובדים. זה רק מראה כמה הפוטבול הוא חלק מהתרבות האמריקאית הנה הציטוטים הנבחרים שלו, מהאתר.

Kings Crossing

New member
האמת שזה מעולה

כי את רוב המשפטים פה אני יכול לקשר לעניין של מנהיגות ושל תכונות הקצין, שזה מתאים מאוד למסגרת. אז המון תודה :)

Kings Crossing

New member
רק מחדד

חשבתי שאולי כדי לעשות את ההרצאה יותר מעניינת אני יכול להכניס כל מיני עובדות מעניינות שקשורות לפוטבול כמו כל מיני ביטויים ומילים שהשתרשו בעקבות המשחק, ההשפעה של המשחק על התרבות האמריקאית ועל תרבות בכלל, אנשים מפורסמים שהיו שחקני פוטבול (והתפרסמו בשל משהו אחר, או.ג'יי למשל). וכמובן כל קישור בין פוטבול למנהיגות. שוב תודה.

Yo-man

New member
אנקדוטה בקשר לפוטבול וטלוויזיה

בגלל שפוטבול הוא משחק כל כל חשוב לאמריקנים ויחד עם זאת הטלוויזיה חשובה להם לא פחות, נוצר האיחוד בין שני הגופים החשובים האלה. אבל כדי שכולם יוכלו להנות (הכוונה היא לא לצופים אלא לליגה ולרשתות השידור) הצליחו בעלי הרשתות לכפות חוק חדש הנקרא " two munite warning". זהו פסק זמן 2 דקות לפני סיום המחצית או המשחק, ומטרתו היחידה היא להכניס עוד פרסומות כאשר הצופים בשיא המעורבות הריגשית שלהם. לפי סברה שיווקית שנקראה "המחט התת-עורית", שרווחה בשנות ה-60, כאשר אדם נמצא במעורבות גבוהה לגבי כל-דבר, יכולת הסינון שלו למסרים חלשה יותר. לפי כך הפרסומות כוונו תמיד לרגעים שלפני השיא בסרט או סדרה, ובזכות שיתוף הפעולה ההדוק מאז, גם בספורט. את המידע הזה קיבלתי תוך כדי לימודי לתואר בתקשורת המונים... מי אמר שלא לומדים דברים מעניינים באקדמיה

DAnalyst

New member
כמה עובדות

עם נשיא ארה"ב מסתובב אדם הסוחב מזוודה שבה הקודים לשיגור הטילים הגרעיניים של ארה"ב וטלפון לוויני. המזוודה זכתה לכינוי "הפוטבול", הנשיא לכינוי הקווטרבק, וכוננות גרעינית נמדדת בדאונס. בנושא שונה לחלוטין (כמעט) ג'ים בראון, הראנינג בק הגדול בכל הזמנים, היה האדם השחור הראשון לככב בסרט (שאינו פורנו) לצד כוכבת לבנה בסצנת סקס. נשמע שולי, אבל זה היה צעד גדול מאוד לשיוויון וקבלה בשביל האדם השחור באמריקה, והסיבה היחידה שזה קרה היא שהאמריקאים העריצו את ג'ים בראון בגלל הפוטבול.

ofribecker

New member
ואיך אפשר בלי ...

... פרשיית או-ג'יי סימפסון. איך כל ארה"ב היתה מרותקת למסכים כשהתנהל המרדף המשטרתי אחריו. אם הוא היה "סתם רוצח" לאף אחד זה לא היה מזיז שם כלכך.

omrili77

New member
אין לי כרגע שום דבר שקשור לפוטבול

אבל יש לי רק עצה ידידותית: תיזהר בניווטים, אנשי מודיעין הם, בוא נגיד בעדינות, לא כ"כ מוצלחים בשטח... תשתדל להיות גולם רק של מישהו שיודע מה הוא עושה, שלא יגררו אותך עד באר-שבע כמו שעשו לי בזמנו... P-:

orsher

New member
אם אתה מחפש לתבל את ההרצאה, אולי

יכול להוסיף ההילה שיש לשחקני פוטבול, בעיקר לפי כל סרטי הנעורים למיניהם. הqb תמיד מזיין את הhead cheerleader שהיא תמיד הכי כוסית בשכבה (יש מצב שטעיתי בספלינג. אני חלש מאוד בזה)

למעלה