דרישה ממנהל הפורום

fireman

New member
דרישה ממנהל הפורום

אני קורא לך להתחיל ולצייר אילוסטרציות של בניינים בבאר שבע... לאחר סיור ארוך מאוד באתר שאתה מצייר עבורו ראיתי גם מגדלים שהמגדלים בבאר שבע עוברים מבחינת גובה בקלי קלות אני דורש ממך להתחיל לצייר את המגדלים הבאר שבעיים ולשלבם באתר באם לא תעשה זאת אני אפנה לנציג אחר של האתר... ראה הוזהרת!

ארזל

New member
צא מזה...!!

כול יום שומעים על הציורים של גורדי השחקים בבאר-שבע, זה לא מעניין אף אחד בפורום ואם יש לך טענות/בקשות כולשהן למנהל הפורם תפנה אליו באופן אישי! (ואל תשכח שהוא לא חייב לך כלום והוא לא עובד אצלך) וחוץ מזה תצא מזה מה שיש בבאר שבע לא נחשב לגורדי שחקים (!), זה יותר נחשב למשחק ילדים!

fireman

New member
מאיפה אתה באת לי?

הגעת לפורום לפני 4 וחצי דקות ומספר לי שאתה כל יום שומע על ציורים.... אני פונה למנהל הפורום גם באופן אישי ואני לא חושב שאני צריך לתת לך דין וחשבון איך ומתי אני פונה אליו ד"א אתה לא מכיר לא אותו ולא אותי וזו הבעיה שלך כרגע, אני מכיר את מנהל הפורום אישית, הרבה מעבר להודעות כאן בפורום אז בבקשה ממך אל תנסה לנהל לי את החיים ואת מה שאני כותב למנהל הפורום ומה שהוא כותב לי. ומה שיש בבאר שבע כן נחשב לגורדי שחקים אם בSKYSCRAPERS זה נחשב לגורדי שחקים אז מי אתה שתחליט למה זה נחשב ולמה לא?

Secular

New member
היי,להירגע!!

ארז, ערן הוא לא אויב של ליאור,זה בסה"כ דיבור של חבר´ה-זה הכל!! הם מקללים אחד את השני בצחוק! באשר לג"ש בבאר שבע,אני עומד על כך שאכן יצויירו גם ג"ש משם,אם בניין עורק או התואמים בר"ג נמצאים,אין שום סיבה שהג"ש הבאר-שבעתיים לא יופיעו!

TheIllustrator

New member
באמת נא להירגע... ../images/Emo13.gif

ותודה על הסנגורה ארז, אבל אין צורך, יש לי ידיים ואני יכול להקליד תגובה בעצמי.
ובכל מקרה... לאיטריה מותר לדבר אלי אין שהוא רוצה, וזו זכות ששמורה בעיקר לו, ככה שאין לי בעיה וכאן איטריה חביבה שלי, אני אדאג לצייר את הבניים המטופשים שלך, אוקיי איטריה?

ארזל

New member
קיבלתי

אני מקבל את מה שאתה אומר ואני מצטער אם עלתה נימת תקיפה מהתגובה שלי. האמת בכלל לא משנה לי אם יצירו או לא יצירו.. בכול מקרה אני עדין חולק עליך ואפילו על סקיסקרפר.קום ולא מחשיב את הבניינים של באר שבע שמוצגים שם כגורדי שחקים- נדמה לי אם אני זוכר נכון שכתבת באחת הפעמים שאתה רוצה שהוא יציר בשביל שידעו שישראל זה יותר מת"א ורמת גן, ובכן כמי שחובב גורדי שחקים אם הייתה נכנס בסקיסקרפר.קום לעיר שלא מוכרת לי כול כך וגם לא מפורסמת אפילו לא קצת, והייתה בודק את רשימת הסקרפרים שלה והייתה נוכח לדעת שהגובה מבינהם עדין בבנייה והוא יהיה 98 מטר בלבד הייתה עובר לעיון בעיר אחרת מיד. שיהיה שם גורד שחקים אמיתי- מינימום 130-140 מטר אז יהיה אפשר להציג את ישראל לא רק כת"א ורמת-גן. (זו דעתי).

fireman

New member
ד"א אורן כתב את זה

שצריך שידעו שישראל זה לא רק תל אביב ורמת גן

fireman

New member
עפ"י חוק התכנון והבניה

אם אני זוכר נכון מבנה מעל 12 קומות נחשב לגורד שחקים כך שלדעתי לבניינים של 20 ושל 26 ו 28 קומות בהחלט יש מקום באתרים הללו בתור גורדי שחקים במדינת ישראל

למעלה