דרישה חדשה.

24sharon

New member
דרישה חדשה.

על מסד נתונים מקומי (MSSQL) לקבל נתונים מהאינטרנט, מה הדרך לעשות כאלו דברים? חשבתי על דרך אחת, ליצור WEB SERVICE על תקיית IIS מקומית. ברשת להכניס את כל הדפים וכל המידע, וכל הגישות למסד הנתונים יתבצעו דרך הWEB SERVICE המקומי. 1. האם זה אפשרי? 2. האם יש דרך לבצע את זה? 3. כל קישור / מידע יתקבל בברכה
 

24sharon

New member
דוגמא?

חברה שבמחשבי החברה יש מסד נתונים מקומי. דף באינטרנט: לדוגמא טופס שמקבל שם משפחה טלפון ותעודת זהות. המידע במקום להכנס למסד שישב באינטרנט, אני צריכה שיכנס לתוך מסד הנתונים המקומי שלי. בתקווה שהפעם זה היה מספיק ברור.
 

rnan

New member
ממ........

הרעיון שלי , אם הבנתי אותך נכון זה ככה ( אני חוזר אם הבנתי אותך נכון) הדף שמקבל את הפרטים מהאינטרנט כותב ל DB זמני קטן שיושב ב WEB טיימר כל דקה ( או תלוי מה הדחיפות שלך) אצלך במחשב עם המסד המקומי , ניגש דרך WS לראות האם קיים מידע ב DB הזמני הקטן הזה אם כן את קוראת את המידע ( שולפת DATASET) ומסמנת את ה DB הקטן והזמני כנקרא ( את השורה בו). או לשמור על חיבור קבוע ( לא ממליץ).
 
למעלה