למה לפוצץ את החללית? מידע? הם כל כך מודאגים. ברבי, אתה מצחיק. ברור, כשהלבנה בבית התשיעי וצדק מול המאדים. איזה יפה לנועה רגיל בשיער. לא נקרא לו יושי! אנחנו לא מתחנפים ליצור הזה, אוהב האחיות! היא יודעת איך קוראים לי, זה מה שמשנה.
אני רק שואל מתי יהיו פרקי פלאשבק. הטעות היא שלך, סיטאר. את מאחרת כרונית. בושה. על יושי אני מאמין, על ג'וי פחות.
תתבייש לך, יא... יא בן של... אני לא יכול לקלל אותו, הוא היה נחמד אתמול. אה, רגע, בעצם הוא ואופק נפרדו, בושה שהיא לא באה יותר! אני גם ככה מת על ג'וי.
איתן הזה קצת... ככה הוא הצליח להשתלט עם הליטלוג על העולם. כן, לגמרי.
נראה דווקא לא עתידני בכלל. איזו טעות הוא עשה בעונה הקודמת. את אל תגידי מפקד, לא בגלל נועה חלילה, פשוט בגלל שהמפקד זורק אותי לבת השוטר. זהו, מעניין מה מסתירים. אני מנחש מה, אבל... אתם יודעים. כן, באמת, למה סילואט? איזה מזל שחזרתי על כמה מהפרקים בשבת כדי להיזכר קצת.
לשלום? המפקדת, את נהדרת, וערמומית וחכמה. ואני לא אוהב את אוהב האחים. למשל, נועה לא תאהב את מרגי, שהוא טכנית אח שלה מאז מיוחדת. נכון נועה? מי זה האדם הדוחה הזה?! חוץ מזה הוא פצע את הכפיל של ברבי.
מעניין אם איתן אולי יהיה עם ג'וי. או עם גבי? היא הביאה לו JOY לחיים. היא תגלה את זה כמו שאתה גילית את זה. ככה זה קורה.
בסדר, גם את ומקס, וטסתם למאדים וראיתם מה זה עושה לזוגות. ללילי ולאון לצערי לא. כן, הוא סוטה באופן כללי. מתנגד מאדים אגב זה לא כזה קונספירטיבי. אז הבעיה היא יושי. לאן? לטפל ביושי? לא? סתם לנסוע?
טוב, לפחות היא עוזרת לסביבה, היא הרי אוהבת את זה. לאן נעלמת, אהובה? הנה את! לאן את הולכת? מה את עושה? למה אתם לא מדברים אם אתם כאלה מוכשרים לחוד וביחד?
הוא לא צודק ולא כלום. אגב, למה לילי וגבי לא מכירות? לא, את נראית בחורה יפה בטירוף. מושלמת אפילו. העיניים, הבעות הפנים. לך, לך לאחותך, לך. אני מסכים, אני מסכים. איך בא לי להיות עדשית מים. ובעיקר- מעניין מה ניצן הייתה עושה ליושי.
המושלמת של תיבה 2 וה... לא אוהב את השני. הם לא חמודים, מקס, ומי אתה שתדבר על זה, מר "לא טס למאדים"? סיטאר מהממת, עזבו אותה. לך, יא אוהב אחיות.
אני ביקשתי סצנות, לא? ביקשתי סצנות או לא ביקשתי? אתם חברים טובים, בבקשה. בן, זה לא מסתיר אותך. תכירו את רוי. זאת דמות מבת השוטר 3 עוזרת לדמות מבת השוטר 1.
מה קורה, בחור מוכשר? שדרגו את סילואט. דניאל זה אחד אחר. כוכב? חלל? אבל כולנו יודעים כבר. הם מפחדים מהחלל.
אהובה, את הרי יודעת שמשחקי הרעב זה ישן. התייחסויות קצת מודרניות מדי. איש רע. אישה מסכנה.
כלי ניתוח? מה עשו לכם? צרבו לכם נוסחה? מה הוא עשה לכם...
כן, גם אדם הרגיש ככה. מעניין אם הוא עבר סילואט. ובמקרה אמה שומעת את זה. השאלה היא מה עשו להם בין לבין.