דרימארס - פרק 3

Roei152

Well-known member
מנהל
מה יקרה לתום ואמה במתקן? איך יצליחו להחלץ ממה=נו?
איך תתקדם חקירת החבורה במאדים אחרי מספר 8?
מה יתגלה על מה 'שקרה לתיבה 1?
והאם לילי מאוהבת?
שרשור פרק 4 מחר

Roei152

Well-known member
מנהל
ממש מפתיע שתיבה 1 לא נפלה בעקבות סופתת ךהוריקן במקום..
רגע אז השמיניה הם
איתן מספר 1
אמה מספר 2
מי המספריםפ הבאים?
ומה מתנגדי מאדים עושים?
רגע משהו לא מתסדר לי בסוף העוונה אילו יהיו
איתן ואמה
לאון ולילי
ברבי ודפני
סיטאר ומקס
אה הבנתי תום הוא לא חלק מהשמונה , למה יוסי אמר שהוא כן טס?

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה מדבר על רשף או על בת הזוג של מקס?
כי רשף קשוררה לחלל, אבךל יש לה טארומה מחלל..

YossihNew

Well-known member
אתה מדבר על רשף או על בת הזוג של מקס?
כי רשף קשוררה לחלל, אבךל יש לה טארומה מחלל..
אמרתי כבר, רשעי גיורא התעוררו וכל אחד מהם, יש לו איזה חשבון פתוח עם אלה לי. אבל הם לא מוצאים את אלה לי המקורית אז הם מתבלבלים עם בת הזוג של מקס.

זאת בדיוק הסיבה לשומקום.

YossihNew

Well-known member
אגב, מוזר לי ביותר שמאירה ברנע גולדברג ייעצה לסדרה! ואז הבנתי- ליאון הוא ויש באמת! צדקתי מההתחלה! רק חסר שיתחיל לאכול פסטה בלי כלום.

אחלה, איתן. אתה לא תספר פה כלום, כן?

חייב להגיד שהלוגו מזכיר את הנפילים.

אה, גם היא פה.

מכתש הדלי. הכול פשוט קיים במציאות. למה אתם כל כך רשמיים ולמה אף אחד לא אמר את השם של סיטאר מעולם? מה... אנחנו לא לבד?

גברת פוטנציאל גבוה? מחזירים ציוד, כן. עשר נקודות לגרי... סלי... חבל. מה, את צריכה לדעת שלוקחים גלימות היעלמות אחרת מורידים נקודות על שוטטות בלילה. אגב, בן הוא דוד של תום. אה, גם הוא פה ב... עבודות שירות? גם זה סוג של חממה.

חברים של סיטאר. סתום, ליאון. אשדוד זה מדבר? ברור לגמרי שזה תום שמדברים עליו. לא מקס. אני בצד של לילי לחלוטין. היא כל כך כריזמטית. יאללה יא אוטיסט בלאי, סמוך עליה.

משהו מוזר לי בלני. לא יודע. משהו בה מוזר. בראת, אה? דוש. רועי, תתמוך בבקשה בתום. למזלנו, סיטאר לא מושפעת מזה. רגע... חצי מזה זה לילי בטבעי! ברור, מקס לא בריא אז לכן הוא פשוט לא טס. כל יום הם כמעט מתים.

מסתבר שזה מתחם לאומנויות במה או משהו. עוד פעם כלא לנוער... אליס מחכה לו. גם אופק. ברור שלא תוציא את השכונה, אם תוציא את השכונה אז תהיה חסרה סדרה של גיורא. זה כמו להוציא את סיטאר מפה.

ואם לילי מצחקקת, זה טבעי, זה רגיל, זה בסדר. גם אתה יוצא דוש. אני מרגיש שזה בסדר גמור. למה? למה, היא רגילה לגמרי... אוי. לא, לא, ברבי, שחרר! שחרר! יא חתיכת... מה זאת אומרת אני בעצמי חשבתי לתת לך אותה כבת זוג? לא, לא, רק לאחרונה התחלתי לחשוב על זה בזירה! במקור זאת בכלל... מה זאת אומרת אני הכי אהבתי את הדמות שלך בזירה?! אבל... אוף איתך! אתה גרמת לה לעפעף. אוף. אני רציתי... איך היא כל כך קטנה אבל עם כל כך הרבה חמצן? יש בעיה רצינית, כי לוסי איוב משדרת אמינות פרט לפאודה, אבל כאן זה מטעה. אם הדמיון שלי היה רוצה להרוג אותי, הוא היה מתגלה בתור לוסי איוב ומפתה אותי לעשות פעולה מטופשת. או בתור נועה.

מסכן. זה משדר קצת... וגם לך יש קצת ענייני פשע. רועי, אתה יכול להגיד לי כבר באיזה צד אתה לפני שאני בצד של תום? מה אכפת לך?!

הו. מייקל. עכשיו מזהים אותך. עכשיו. אני מבין שגם שישים שנה אחרי דני הוליווד את נשארת אותו הדבר, מה? והילדה נראית כמו מאיה לבני צעירה. זה גור קורן? לא, זה באמת נראה כמו מייקל. עכשיו זה ברור. תדעו לכם, היא הייתה בזמן הצ'לנג'ר. באמת. רגע, מה, גם היא עושה ניסויים בילדים?

אני הייתי יכול להסתכל עלייך כל היום. אבל ריבונו של עולם, ברבי?! אני מאמין. כשראיתי אותך אני ישר הבנתי. ואז דיברתי איתך ו... למה זה לא קרה לך שלשום?! למה?! ואני חושב שאת מושלמת וזה לא פייר כלפיי. טוב, בסדר, לפחות זה הוא. ולא האוטיסט בלאי. כן, היה לה חולד אבל זה מסובך. אני מבין את החיים האלה יותר מדי. מה זה אומר על ההתאהבויות שלי? לא פייר, אני התנהגתי ככה ביום שלישי!

חכו חכו, היום אנחנו אמורים להתחיל לראות קצת הצצה לכוחות הרעים. וגם החבורה תציץ קצת. לכי תדעי מה תום תכנן לעשות איתה. לילה סוער. דפני קצת קלולס בקטע. אבל היא בסדר גמור. ומגניבה. או-הו. אני כבר הבנתי מה יקרה. נכון. מה אמרתי? קריאה להרפתקה. הדברים אינם כמו שהם נראים, נכון?

באהבה רומנטית לבחורה עם גבות משמעותיות ויפות. הנה סבל, מועקה, עצב. והנה גם כאב. לילי תתאכזב כי הוא... מאוהב בדפני. לא שאני לא מבין, אבל בחייאת! לילי! היא מנצחת הכול! וכשהיא עם הבעות פנים יפות כאלו, מה? הוא קריפי? את קריפית בעצמך, קריפית ומושלמת! את מטורללת ומושלמת, אוף איתך!

אם כבר מדברים על "לברוח מהרפתקה"... אמה בורחת מתום. לא לדבר. לא לדבר.

את ולילי זה צוות לעניין. אני מהמר שסיטאר היא הבוגדת.

מה יש, מקס? מה יש לך? ויש לך סתם בעיות עם תום, בגלל... עניינים. לא, בנות, תברחו מההרפתקה בהתחלה. אתן רק בשמינית מהדרך. מה, הוא לא משדר לך אמינות? מה יש לו להסתיר, אולי את רות קפואה באיזשהו מקום?!

חמעבדה זה הכי חשוב. אתם לא אנושיים בכלל. יש שם משהו...​

למעלה