דרימארס -פרק אחרון!

Roei152

Well-known member
מנהל
הסדרה שהיא חיקוי של רעיונות של גיורא אבל לפחות היא סדרה נורמלית מסתיימת
אז מה יקרה לרות ואמה האם הן ימצאו את בן??
האם איתן יצליח לכבוש את ליבה של אמה?
ומה סיסטאר תעשה כדי שנעמי לא ?תצליח בתוכנית​

YossihNew

Well-known member
איתן! אתה חי?! מספר 200-400? תראו את הפרצוף של נועה ברקע. מושלמת. איתן, אתה לא יכול למות. אתה וברבי צריכים לכבוש עוד כמה נשים. כן, היא עשתה מספיק אבל היא מצילה בסוף. סלוטייפ. תמיד פותר את הכול. כן, סוג של בוגדת. לא כמוך, לילי.

ידעתם שלוסי באמת בהריון עכשיו? מוזר לי. מאוד. כן! ילדה מאדימית שנוצרה מסקס מאדימי! אגב, שאלו שאלה מעניינת- איך הייתה חליפה לאיבי? אז מסתבר שרות תפרה לה חליפה מעודפי חליפות ואפשר לראות את זה בתפרים. לא לנצח, רק עד ההשקה הבאה, סיטאר. אנושות חדשה. שימצאו להם איזה אי. אני לא מאמין, שוב הפסולת! ברבי, איתן, זה קטע שלכם! אתם צריכים לטפל בו! טבעת הפסולת זה דבר הזוי.

לפחות אוזי אוהב את דפני שוב. שקט, לני. את היחידה בלי אהובה על מאדים.

לא, כתובת "לכו מפה". ארטמיס לא הראשונה? אה, לא, התבלבלתי. אין ארטמיס X. לילי מתפללת ונועה גונבת את ההצגה. זאת שחקנית! זאת שחקנית! אצל יולנדה. נכון? ברור. אם כי אני לא הבנתי למה הם לא נשארו פרודים וחזרו בעקבות זה. לא? יכול להיות, דפני?

איך הזמן עובר כשנהנים... איזה סוסססססססס, מקס? מה, אוזי? שוב פעם אשתך התפוצצה? חה חה... סיטאר ומקס לא התנשקו בכלל. מרתק. אולי בעונה הבאה בעזרת השם ואלוטל. יש לכם רק חצי קוד, מה?

יופ לך, את בבית והם כלואים פה. מה עם רות ואיב, אגב? לא בלופ? כן, הם ממש ממש גורשו מהמדינה. הם ממש ממש היו פליטים. אוי, סיטאר, את לא מעודכנת בהיסטוריה. בכלל לא. היא משנות ה-80, היא זוכרת את סטלין. נועה גונבת את ההצגה בלי לדבר. לילי טובה ממש. תסתכלו עליה. תסתכלו! וחייב להגיד שרומי מעבירה יפה את השנאה לסיטאר. לאט לאט היא מתבגרת. לילי טובה. מה עם המשקל ההוא? מה זה? משוואות של גאיה! פרויקט X לא פה!

היפנים לא יכולים לעזור?! אם הם לא יכולים אז אף אחד לא יכול. אה. שמעתי משהו כזה פעם. על איזה... אסטרואיד שירו עליו טיל... שמעת, אוזי? לא למדת על זה? מי זה המדען הזה בכלל? צא לדרך, מקס, אתה לא טס לחלל אבל עכשיו זה הזמן שלך. תחזור על טעמי גלידה או משהו. כן, למען האמת זה די ריגש. קצת. יופי! כמו האסטרואיד ההוא! יופי, מקסוול מקסימיליאן!

זה דיפ פייק?

יאללה, עכשיו כמובן צריך לפתור את עניין המשולש. איפה רות ואיבי?! כן? צוות? אבל אמה, אם את רוצה להיות עם תום, את צריכה לבקש אישור לעוד זמן מאופק. הבנת? נכון, לא היה ביניהם כלום. את האמת שאני שמח שהיא עם תום.

רק לא כוסית חד פעמית שאינה מתכלה! זה לא אקולוגי! נסגור על ילידת מאדים. כן, ושתסביר לי מתי זה קרה כל זה?!

אתם יכולים להיות ההורים של איב. נכון, ברבי ודפני? אני חולה על הדיבור בלי המילים שלהם. בום. יצא לה. כן, שמעתי, ברבי. שמעתי גם שמחכה לך מישהי למטה.

לגבי השאלה השלישית של רועי- לא. הגזמת, היא לא הפילה את כל פאודה. אבל לא יהיה לה פשוט לחיות פה. בלי כולם. קצת עצוב ומרגש. ונועה נתקעה עם אוכל בפה. גונבת את ההצגה אמרנו? ליאון! בחייאת!

כן, את תרגישי בבית, סיטאר. וחוץ מזה, אין לה מי שמחכה לה. אמה, כן? אתה?! בחייך.

לא מדויק, אני רק רוצה להזכיר את... אותה. את סיטאר. היו זוגיויות רחוקות יותר! יש מצב שאיתן רימה? לא. אתה. ידעתי, אתם לא תעבדו עליי.

אני קצת בשוק שמלכי הסדרות השבוע הם יהודה בוחבוט, נועה אסטנג'לוב, ולירון פאקינג ברנס. הזוי. רגע... למה זה מוכר לי... משהו כאן מוכר לי...

תחושה קצת... קצת...

אוזי... זה שוב פעם קרה לך. למה אתה כזה נאחס?! למה?!

כמובן אפשרויות:

1) קללת אוזי

2) החזרה בזמן של גאיה שקד לשנה הזאת (כי לכו תבינו איך להפעיל את המכשיר ההוא) גרמה להפרעה.

3) זאת נעמי והעלילה מבוגד שוב פעם.​

למעלה