דרים ת'יאטר? באמת?!

The Raver1

New member
דרים ת'יאטר? באמת?!

ידידה שלי אומרת שלדרים ת'יאטר יש את הנגנים הכי טובים ווירטואוזים ברוק המתקדם והיא תמשיך לחשוב ככה עד שאני אוכיח לה אחרת. אז אני מתגייס למשימה
אז מישהו יכול להביא לי דוגמאות לשירים עם קטעי נגינה (קלידים, באס, גיטרה, תופים או מה שבא לכם) וירטואוזיים? רצוי מלהקות של רוק מתקדם תודה מראש

ThE RhythM

New member
יס

לדעתי יס מכל להקות הפרוג היא הכי מוכשרת מבחינת טכניקה ווירטואוזיות של כלי נגינה... אז יש את הבאס בRoundabout, התיפוף בHeart of the Sunrise הגיטרה(כי מה עוד יש שם?) בThe Clap...ויש עוד אה, אם לא נדבר על יס גם יש את פתיחת הפסנתר בFirth of Fifth של ג'נסיס ובכלל, הנגנים של דרים תיאטר באמת וירטואוזים ומצויינים, זה לא הופך את הלהקה לכזו

melancholy man

New member
כמעט כל להקה מהסבנטיס

אבל מה זה משנה, ממתי מיומנות נגינה היא מדד לאיכות של מוסיקה ברוק?

giloni

New member
הידידה שלך צודקת

תיאטרון החלום היא חבורה של וירטואוזים מדהימים. אני לא חושב שרוברט פריפ, סטיב האו, סטיב האקט, אנדי לאטימר ואחרים יכולים להתחרות בוירטואוזיות המדהימה של ג'ון פטרוצ'י. הוא אחד מגדולי הטכנאים ששמעתי. גם האדון פורטנוי מקיש באופן שהיה גורם לביל ברופורד להזיל ריר מן השפתיים. טכנאי משכמו ומעלה. אתה יכול להגיד לידידה שלך את מה שאני מנסה להסביר לבני הבכור כבר שנתיים: "אני מעדיף את המהנדסים על הטכנאים". יקי

טכניקה זה עניין של זמן ומשמעת.

הסאונד המתכתי שנשמע כמו פס יצור למכוניות שיש לדרים ת'יאטר ודומיהם הוא כל ההבדל.

Medicine Man

New member
דרים ת'יאטר פס ייצור למכוניות?

איזה שטויות אתה מדבר בחיי...

Medicine Man

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח ת'הומו

oded 19

New member
שמעתי הרבה אנשים אומרים את זה..

בד"כ אני מפנה אותם לקטע של יס, ואז הם סותמים ת'פה.. תשמיעי לה את yes - ritual את הקטע מהדקה: 12:05 ועד: 14:18. הכל שם מושלם אולי חוץ מהתופים... הייתי גם ממליץ לשמוע את הקטע האחרון ב the ancient מאותו אלבום.

oded 19

New member
שמעתי הרבה אנשים אומרים את זה..

בד"כ אני מפנה אותם לקטע של יס, ואז הם סותמים ת'פה.. תשמיעי לה את yes - ritual את הקטע מהדקה: 12:05 ועד: 14:18. הכל שם מושלם אולי חוץ מהתופים... הייתי גם ממליץ לשמוע את הקטע האחרון ב the ancient מאותו אלבום.

דרים טרטל אתה מתכוון...

חרטטציה וזיוני שכל והם עודים תחרות ביניהם מי נגן יותר מהיר... פאקין בולשיט לכו ללמוד להפיק סאונד!

למעלה