דרייבר חסר - TOSHIBA A200

ceyal

New member
דרייבר חסר - TOSHIBA A200

ערב טוב לכולם. המחשב מדגם TOSHIBA A200 24A מגיע במקור עם ויסטה שגורמת לו במילים עדינות לעבוד כמו צב. אחרי שנמוך לXP - יש התקן אחד שלא נמצא לו דרייבר באף מקום השם הוא:בקר לאחסון בנפח גדול. יש לציין שהותקנו כל הדרייברים והתוכנות האפשריות מהאתר של טושיבה ולמעט ההתקן הזה הכל פועל כשורה. מישהו מכיר מה זה? גם בגוגל לא מצאתי תשובה תודה מראש.
 

ceyal

New member
זהו שזה לא זה

הדרייבר שנתת מותקן במערכת. אבל זה לא עוזר להתקן הזה. לא מצאתי לזה אזכור באף מקום. אפילו ב DELL 1720 שלי - שחזרתי לXP לא היו בעיות מיוחדות.
 

bar666xp

New member
תוריד אברסט תיראה אם היא מזהה מה זה

או אם מופיע בפרטים משהו שיסייע לאן זה קשור... ואני ממש לא מסתדר עם ההנפצות בעברית... MS מתרגמים HIBERNATION לשינה וSLEEP להמתנה?! מהתירגום שלהם זה יהיה בסוף משהו שקשור לקורא כרטיסים ביכלל.
 

ceyal

New member
העברית זאת פאשלה שנעשתה בטעות

ובאברסט לא מופיע כלום.. ד"א = את המילה הרשאות מיקרוסופט הפכו להרשטות.
 

יאיר B

New member
לא ממש קשור:

כשחיפשתי בגוגל, התגלגלתי לאתר הבא שמדבר על דיסקים קשיחים: http://www.geocities.com/yairlevi/review/hdd.htm אני לא יודע מי עומד מאחורי האתר ומה רמת האמינות שלו, אבל הוא נראה ממבט ראשון בסדר. מה אתה אומר? נוסיף לקישורים?
 

bar666xp

New member
לא קראתי הכל אבל ניראה דיי מדויק...

עשה עבודת מחקר
 

יאיר B

New member
השם של זה באנגלית אמור להיות

mass storage controller חפש משהו כזה באתר של טושיבה (בתקווה שיהיה). (אל תשאל איך הגעתי לזה...)
 
למעלה