דרייברים

דרייברים

יש לי טאבלט של חברה שנקראת CROWN הדגם CR10A20KBD-W,
הטאבלט מגיע עם וינדוס 10. משום מה הוינדוס קרס, התקנתי מחדש
וינדוס 10 32 ביט. הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא את הדף של הדרייברים של המכשיר, אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי, או להפנות אותי לפורום המתאים
בתודה מראש

arseny92

Well-known member
מנהל
אם אף התקן לא טוען שלא מזוהה במנהל ההתקנים, לא צריך דריברים

מיותרים. כי אם מכשיר עובר בדיקת תקנים עבור שיווק עם-Windows 10, אז כל הדריברים אמורים להתעדכן דרך Windows Update בעת הצורך או להיות מובנים עם המערכת

blzvi

Active member
עד כמה שידיעותי ידועות

בטאבלטים יש נוהל איפוס להגדרות יצרן.
לא ברור כיצד "הצלחת" להתקין מערכת הפעלה בטאבלט .
ומכיוון ש crown זה רק מידבקה ואין נתונים לגבי איפוס הטאבלט,אני מציע לך לפנות ליבואן (ניופן) או לזרוק לפח.

arseny92

Well-known member
מנהל
לא חייב להשתמש בממצאים "מובנים" לאיפוס לתדמית מערכת מקורית

כפי שבכל מחשב מודרני, ניתן לחבר דיסקונקי עם מדיה התקנה של מערכת, לאתחל ממנו ולהתקין, ראה, ללא שום מקשי "F8" כי זמן האתחול קצר מדי להספיק להקיש לחיצה כזאת, להגדרות אתחול מגיעים מהמערכת עצמה או אם היא לא עולה, דרך צירופים של מקש ה-Windows עם לחצני שליטה בשמע עם לחצן ההפעלה
&nbsp
https://www.howtogeek.com/126016/three-ways-to-access-the-windows-8-boot-options-menu/
https://www.howtogeek.com/175649/what-you-need-to-know-about-using-uefi-instead-of-the-bios/

arseny92

Well-known member
מנהל
זה לא משנה, תראה את התמונה השניה, זה אכן טאבלט עם touchcover

(מקלדת) שלא חייבת להיות מחוברת בכלל. בוחרים use a device ומאתחלים מ-USB מחובר. אם ההתקן תומך בבחירת התקן בצורה המתוארת (אם זה מבוסס UEFI אז כן, 99.99% התקנים תומכים), וזה לא משנה מדגם טאבלט ספציפי (בדוגמת התמונה שמהאתר שקישרתי - Microsoft Surface Pro)

אם בטאבלט כלשהו אין USB, אך בכל זאת זה עדיין פועל על Windows, אז נתמך אתחול מדבר אחר, ולרוב זה אתחול מכרטיס SD

סוג ההתקן לא משנה כאשר מדובר על מכשיר מבוסס UEFI (ולא על סבא BIOS של הטכנולוגיה של האדם הקדמון מהעת העתיקה), זה גם יכול להיות אפילו נניח טלפון, אם תפרוץ לו את הקושחה ברמת ה-bootloader וה-UEFI ותכנס לדף בחירת התקן אתחול כדי להריץ מערכת מהתקן USB שחיברת דרך כבל USB OTG (אם בתדמית המערכת יש את הדריברים הנכונים) במקום מהכרטיס הזיכרון SD שמולחם בחומרה או ה-NAND הפנימי

למעלה