דרייברים לXP ב DELL 1525

dinraz

New member
דרייברים לXP ב DELL 1525

היי .....זהו השבוע אני מבצע רכישה.........אני רואה כעת שבאתר של DELL יש רק דרייברים ל1520 לדגמים 1525 ו1530 לא מצאתי דרייברים........ מה זה אומר שלא ניתן להתקין XP? איך בNOTEBOOKCLUB יש אפשרות לרכישה עם XP? (אני מעדיף בלי כי יש לי דיסק מקורי) אני מצרף את הלינק שתראו ואולי תסבירו לי מה האופציה? תודה http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=uk&l=en&s=gen&ServiceTag=&SystemID=INS_PNT_PM_1525&os=WLH&osl=en&catid=&impid=

kobi 23

New member
הוזכר פה לא מזמן

כרגע אין דרייברים מסודרים לXP אבל כמו שהיה עד עכשיו , לא לאורך זמן. הדגמים הנ"ל חדשים יחסית ואולי לא הספיקן עדיין להוציא. בכל מקרה , יש מצב שניתן להוריד את הדרייברים של ה1520 שיתאימו ל1525. אני למשל התקנתי במחשב שלי (רשום בחתימה) דרייברים של מחשב מסדרה אחרת ולמעט הכרטיס מסך, שהורדתי בנפרד הכל עבד יופי

bar666xp

New member
עד כמה שזכור לי ה1525...

הוא בדיוק ה1520 עם כ.מסך X3100 אבל תשאל את התמיכה של דל {בכל מקרה אל תנסה לעדקן ביוס או פריימוור של דגם אחר}. דרייברים לא בעיה.

dinraz

New member
תודה בר

לא הבנתי מה זה "לעדכן ביוס או פריימוור" אני קונה את המחשב FREE DOS ואחרי זה מתקין XP מדיסק שיש לי . מה זה הביוס?

יאיר B

New member
ביוס זאת התוכנה של לוח האם (היא צרובה עליו).

התקנה של תוכנה שלא מתאימה בדיוק ללוח האם שיש במחשב עלולה להשבית את המחשב כליל (שלא כמו בדרייברים שמקסימום מפרמטים ומתקינים הכל מחדש, בקושחות אי אפשר לפרמט באמצעים ביתיים).

יאיר B

New member
קובץ שלא מתאים למחשב שלך. לא יעבוד.

כלומר קובץ של לוח אם מדגם אחר (שיש לו מן הסתם תוכנה אחרת). ניתוק החשמל באמצע העדכון, הקובץ לא הוחל עד הסוף. זה בגדול. את הבעיות הללו אני רואה הרבה בפורום השני שלי - נגנים, ששם אנשים מנסים לעדכן את מערכת ההפעלה של הנגן (היא גם כמו זאת של לוח האם), מתקינים את הקובץ הלא נכון ומתחיל הסיפור של לסדר את זה (אם אפשר). בניידים זה קצת פחות בעיה כי מדובר בחברות גדולות עם אתרים מסודרים.

bigwave2000

New member
פששש שיחקת אותה

הלינק השני מלא בדרייברים ל1525 מעניין אם הם עובדים כמו שצריך

למעלה