דרייברים למחשב LG Cynote NZ2

PolishMan

New member
דרייברים למחשב LG Cynote NZ2

שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב נייד מתוצרת LG (הדגם שבכותרת-מחשב יחסית ישן, מלפני 4 שנים). אני מעוניין לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש הכל. חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי דרייברים מתאימים למחשב הנ"ל עבור WIN XP (למען האמת, מצאתי איזהשהו קובץ דרייבירים, אבל אני לא יודע אם הם טובים, ואני לא אפרמט את המחשב עד שיהיו לי דרייבירם שאפשר לסמוך עליהם). התקשרתי ליבואן והוא אמר לי שיהיה לו תשובה ביום ראשון. הדבר מעט דחוף לי, והייתי מעוניין לבצע את הפעולה היום או בשבת ולכן אני פונה אליכם, אולי למישהו יש או יודע למצוא דרייבירם מתאימים. שאלה נוספת - עם המחשב לא קיבלתי דיסק, יש לי על המחשב ספריה (לא מחיצה) עם קבצי ההתקנה של WINDOWS, אך כאשר אני צורב את הקבצים לדיסק, הדיסק הוא לא BOOTABLE. ניסיתי להשתמש בדיסק אחר על מנת להפעיל את תוכנית ההתקנה ולהחליף באמצע, אך ללא הועיל. למישהו יש פתרון או הבנה גדולה יותר ממנה בנושא? (ד"א, יכול להיות שהקבצי התקנה כבר מכילים את הדרייבירים?) בתודה מראש.

bar666xp

New member
את אתר LG המעצבן אתה מכיר...

בהצלחה. אם תצליח למצוא שם משהו ביכלל.

Y. Welis

New member
לא ניתן לצרוב דיסק שיהיה bootable ללא הגדרות

מיוחדות, ומקור בצורת קובץ BIN לסקטור ה-BOOT. המקום לחיפוש הוא כאן http://www.lge.com/support/software.jsp , אבל הפרטים שציינת לא מופיעים שם. מציע שתבדוק בדיוק מה נאמר במדבקה שבתחתית המחשב, כדי לבחור בדגם הנכון.

PolishMan

New member
את הדיסק הצלחתי לצרוב...

עבדתי לפי איזה מדריך להוסיף את אפשרות ה-BOOT לדיסק והתקנתי על VM לבדיקה, אך זה לא עזר לי לקבוע האם נעשה SLIPSTREAM לדרייברים לתוך ההתקנה... הדגם שאמרתי הוא נכון, אך יש לדגם המחשב שם נוסף, ZEBRA 35 אני חושב, אך שם זה הוביל לעוד פחות אפשרויות בחיפוש מאשר הדגם שציינתי בהתחלה.

PolishMan

New member
נמצאו הדרייברים...

באתר היבואן - איך לא חשבתי על לחפש שם...

LiranTheWizard

New member
דרך (עקומה) לוודא שהכל עובד

מה שאתה יכול לעשות זה ליצור מחיצה נוספת בכונן של מס' בודד של GB ולהתקין שם את חלונות. עם תום תהליך ההתקנה יהיה לך תפריט (Boot Menu) בו תוכל לבחור בין המערכת הקיימת לבין זו החדשה שזה עתה הותקנה. בחדשה תוכל לבדוק אם הקבצים שהורדו אכן מתאימים ורק אז תוכל לפרמט לגמרי את המחשב ולהתקין את המחשב מחדש כאשר אתה יודע שיש ברשותך את ה-Driver-ים המתאימים. שיטה עקומה אבל זה מה יש אם היצרן לא מספיק ברור באתר.

למעלה