דרייברים לכונן DVD של LITEON

bobobgaga

New member
דרייברים לכונן DVD של LITEON

מישהו יודע איפה אני מוצא את הדרייברים של הכונן Liteon DVD Rom LTD 122 זה ממש חשוב , תודה מראש

dino_din

New member
אזהרה

לא בדקתי את הקישור אבל שים לב - Firmware ודרייברים (drivers) הם שני דברים שונים. Firmware מתיחס בדרך כלל לתוכנה שמשנה (ולפעמים צורבת) את ההגדרות שנמצאות פיזית על כונן ה DVD. בדרך כלל משתמשים בה כדי לפרוץ כונני DVD שננעלים על איזור אחד כדי שיוכלו להראות סרטים מכל האיזורים. התוכנות האלו לא הכי בטוחות ואין עליהן אחריות - הרצה שלהן יכולה לצרוב מידע שגוי ולהרוס את הכונן ואז אין עליו אחריות !!!! תוודא שאתה מוריד ומתקין דרייברים ולא תוכנה אחרת. בברכה, דינו_דין.

esti_prikit

New member
שים לב ! אין דריברים לכונן ה DVD!

לרוב כונני ה DVD/CD אין דרייברים. חלונות מזהה אותם ככונן CD בזמן ההתקנה (כמו שהיא צורב ככונן CD) כדי לעבוד איתו ככונן DVD אתה צריך תוכנה ל DVD כמו WINDVD או POWER DVD תזהר בהתקנת עדכונים פנימיים לתוכנת ה DVD (מה שנקרא FIRMWARE), זה גם יכול לדפוק לך את ה DVD

bobobgaga

New member
אוקיי תראו

קניתי את המחשב והכל עבד בסדר עד שיום אחד הדיבידי אומר לי שאני לא יכול לראות סרטים Region אחרים אז ניסיתי DVD GENIE ועוד ושום דבר לא עבד אז שאלתי את מנהל החנות והוא אמר לי להוריד דרייברים מהאינטרנט ולא צירף שום אתר נלווה אז חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי ולכן שאלתי אותכם. אם תבינו עכשיו מה לעשות , תודה מראש

barakrl

New member
רק לפרוטוקול

אלה עדכוני Firmware של היצרן, באתר של היצרן. לא משהו פירטי או כזה. ואני בזמנו גם ניתקלתי בבעיה עם האיזורים וה-Firmware שעידכנתי פתר לי את הבעיה. (וזה עוד היה של Toshiba ו-Firmware פרוץ...)

למעלה