דרייברים לדל 1525

yaniv600

New member
דרייברים לדל 1525

אם מישהו ניסה להתקין לדגם הנל XP, בבקשה שיתן לי פרטים איך לעשות את זה. רכשתי את הדגם 1525, ואני מאוד מאוד מאוכזב מהויסטה, במידה ואי אפשר לצרוב לו XP כמו שרשום בכל האתרים, אני חושב לרכו מחשב חדש אחר. תודה רבה

kobi 23

New member
תנסה להוריד את הדרייברים של ה1520

רוב (אם לא כל ) התוכנות וההתקנים זהים

kobi 23

New member
כמובן

שים לב שההדרייברים מותאמים למה שיש לך , למשל כרטיס מסך מובנה

yaniv600

New member
נכון אבל

הבנתי שיש 4 דרייברים שלא זהים או 3, מישהו ניסה פה ויודע למצוא אותם??

kobi 23

New member
וואלה

יכול להיות ,אני דווקא זוכר שאנשים הצליחו או שמא לא ציינו שיש להם בעיות מיחודות אתה מוזמן להמתין לדעת המומחים או המשתמשים שיש להם ניסיון עם זה

bug96

New member
אתה ממליץ לקנות כבר XP

אני עומד לקנות את המחשב הנ"ל

bug96

New member
למה למה למה, מה יש לויסטה...

אני מודה, לא יצא לי לעבוד יותר מכמה דקות על ויסטה, היא נראת מערכת הפעלה רגילה... ואני מניח שמיקרוסופט לא ישחררו תוכנה שהיא ממש לא טובה... מכוון שאתה לא הראשון שאומר את זה, אפשר להבין בבקשה למה???

יאיר B

New member
הרבה דיו אלקטורני כבר נשפך על המערכת הזאת

אתמול ראיתי כתבה בערוץ 8 על ההשקה של ויסטה בלונדון (ביל בא במיוחד לכבד אותם בהשקה). ריאיינו את ביל ואת סטיב על הנושא. סה"כ מאוד לא מאוזן. לגבי הבעיות של ויסטה: אתה קונה מחשב מודרני וחדש (וגם חזק) ומצפה שהוא ירוץ יפה. אממה? ויסטה דורשת הרבה כוח עיבוד. אז היא תרוץ על המפרט שאיתו היא באה, אבל אם תתקין על אותו מפרט XP - הוא לא ירוץ אלא יטוס (כי דרישות המחשוב שלו הן פחותות). בעיות נוספות שיש הן עם תוכנות שלא מתאימות לויסטה (יש לי כמה כאלה בבית אגב), בעיות עם דרייברים שלא תואמים ב-100% (זאת בעיה של יצרן החומרה ולא של MS). ברשת בטח תוכל למצוא עוד בעיות שונות ומשונות.ץ נהוג להגיד על MS שעד שאין SP2 לפחות, מדובר במוצר ביתא... (מצד שני, תיכף יגיעו כל הפאןבוייס של MS ויקטלו אותי).

Yoni 6

New member
כמאוכזב ויסטה נוסף יש לי שאלה

על מה מוציאה הויסטה כל כך הרבה כוח עיבוד? שמחתי לקבל את הלנובו הנוכחי שלי (1024 זיכרון פנימי) עם ויסטה פרימיום, וגיליתי שהמחשב לא מפסיק "לחשוב" כלומר יש כל הזמן רעשי לוואי של קריאה מהדיסק. אני לא בא לחפש פתרון לבעיה (אני בכל מקרה מחפש לקנות נייד נוסף, ואודה לך יאיר אם תעיף מבט בהודעתי השניה בנושא) אבל סתם מעניין אותי- על אילו תכונות משקיע המחשב כל כך הרבה אנרגיה בהרצה של הויסטה הזאת?

יאיר B

New member
ויסטה פרימיום = ממשק AERO.

נורא 'מגניב' אבל צרה צרורה למשאבים. אני לא בטוח שפעולת הדיסק קשורה למשאבים, נראה לי יותר כמו איזה אינדקס שהוא עושה (אתה יכול גם לשאול על זה בפורום חלונות, אולי ידעו להגיד לך איך לבטל את זה אם זה מפריע - חשוב במקרה של שימוש בסוללה). יש לה גם המון תהליכים שרצים ברקע (דרישת זיכרון).

Yoni 6

New member
אז אתה אומר שג'יגה זיכרון כבר לא מספיק לויסטה

אני חושב שזה בעצם הטיעון הטוב ביותר לטובת ה XP. אז אם אנחנו כבר מדברים- חבל לי לפתוח שרשור חדש אז אשאל כאן: החלטתי לקנות נייד חדש (הודעה בנושא למטה, טרם זכתה לתגובה), ולגבי המחשב הנוכחי (בן פחות משנה) הסיפור הוא כזה: דפקתי אותו פעם אחת ע"י משחק ברג'יסטרי, עד שהגיע למצב שהוא כבר לא עלה בכלל, וגם ה RECOVERY לא עבד. שלחתי ל IBM והמחשב עבר פירמוט מלא והחזרה למצב הקניה, אלא שמאז שחזר אני מרגיש שהוא עובד ב"חצי כוח"- הכל איטי, רועש ומגומגם כזה, למשל אם אני לוחץ מקש ימני על תיקיה בדסקטופ, אני מקבל קצת "שעון חול" (בגרסת הויסטה) לפני שתפריט האפשרויות נפתח. קבצי RAR נפתחים לאט וכו'.. האם מעבר ל XP יעזור להוריד מהמחשב קצת עומס? האם ה"שנמוך" הזה אפשרי ובריא למחשב?

kobi 23

New member
לגבי הדיסק הקשיח

המערכת עושה שימוש במעין מזהה שאמור לדעת מה תהיה הפעולה הבאה שלך במערכת וזה גם אחד מהגורמים לטחינה של הדיסק הקשיח , גם אצלי זה היה ככה והנורה של הדיסק קשיח (הגליל עם החץ) כמעט נשרפה מכך שהיא כל הזמן הייתה דלוקה

kobi 23

New member
גם אני ראיתי את זה

עשו ממש פרסומת למערכת הזו. אפילו לא שאלו שאלה קשה אחת על המערכת המיותרת הזו. שהייתרון היחיד שלה על XP הינו עיצוב והצלילים. הממשק AERO באמת יפה ומושקע אבל לוקח בדיוק יומיים עד שהוא ממצא את עצמו ולא משתמשים בו

Y. Welis

New member
הסיפור הזה ראוי לכתבה ב'60 דקות'

אני מאוד מקוה שמשפט התביעה הייצוגי נגד MS בפרשת הניידים שנכתב עליהם שהם 'מוכנים לויסטה', כשהם לא היו מוכנים כלל, יגלה עוד פרטים מרתקים על מה שלדעתי היא אחת התרמיות היותר גדולות בהיסטוריה של המיחשוב (ומסע המכירות הכוזב הגדול שהיה אי פעם). כבר עכשיו העדויות מדהימות וכדאי לקרוא (היו כמה סיקורים ב-YNET).

Y. Welis

New member
גם MS בנו על כך שתניח שהם לא יוציאו מערכת

פגומה, אבל לאור הרקורד שלהם עם ME ב-99', זו הנחה שכדאי להניח בצד.

s o l a r i s

New member
אם לא תמצא פתרון

להתקנת XP לאחר שמצאת דרייברים תודיע לי אסביר לך איך לצרוב דיסק עם XP וכל הדרייברים גם SATA וכל מה שצריך. נסה לגגל, תרשום: "dell 1525" + "driver" OR "drivers" + "xp" זהו חיפוש בוליאני, תעתיק אותו איך שהוא לגוגל ותתחיל לעלעל בין הפורומים, אתה יכול גם לשנות את מה שבין הסוגריים למילות מפתח שתרצה. בהצלחה נ.ב על מנת לצרוב דיסק מוכן עם כל הדרייברים וXP תשתמש בתוכנת NLITE. אשמח להסביר לך אם תרצה.

למעלה