דריה וג'לל - תמונות הנה כמה תמונות שצילמתי תהנו ...
נ נעה של ה י ם New member 26/5/06 #22 גם אני אהבתי מתה על קלוזאפים, ומשחקים של עומק שדה וגאד אנימבלה יותר מידי זמן בפורום אמנות הצילום אגב צילומים, אהבתי גם את הקלוזאפ החד שעשו על סער בשיחה עם אבי. הוא צעק משהו, לא זוכרת מה, ובמילה אחרונה עברו בבום לקלוזאפ על הפנים שלו.
גם אני אהבתי מתה על קלוזאפים, ומשחקים של עומק שדה וגאד אנימבלה יותר מידי זמן בפורום אמנות הצילום אגב צילומים, אהבתי גם את הקלוזאפ החד שעשו על סער בשיחה עם אבי. הוא צעק משהו, לא זוכרת מה, ובמילה אחרונה עברו בבום לקלוזאפ על הפנים שלו.
נ נ ו נ י י י י New member 26/5/06 #29 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifיא קורא מחשבות../images/Emo122.gif כשראיתי את הפרק והיה את הקטע הזה אמרתי לעצמי שזאת זווית צילום מעולה...ויאפה
../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifיא קורא מחשבות../images/Emo122.gif כשראיתי את הפרק והיה את הקטע הזה אמרתי לעצמי שזאת זווית צילום מעולה...ויאפה
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 26/5/06 #31 ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif
S SimsY New member 26/5/06 #10 כתוביות "פייר, אני מה-זה מאוכזבת !" כאילו באורגינל - פייר! אני מרגישה כאילו מישהו מישהו שיחק עם ה-XXX ולא החזיר את כל החלקים למקום.
כתוביות "פייר, אני מה-זה מאוכזבת !" כאילו באורגינל - פייר! אני מרגישה כאילו מישהו מישהו שיחק עם ה-XXX ולא החזיר את כל החלקים למקום.
M mary17 New member 26/5/06 #12 ../images/Emo207.gifמיטל גל הייתה הניום בטעם העיר בדוכן של וראיטי היא מקסימה
M mary17 New member 26/5/06 #14 חשבתי שראיתי אותך../images/Emo12.gif הייתי בטוחה שאני מדמיינת ראית את גילת?