דרזי!!!!!!!!!!!!

שירן161

New member
דרזי!!!!!!!!!!!!

בס"ד מה נסגר עם ההודעות שלך???? נראה לי מחכו אותם מהפורם.. חחח עד שהצלחת להיכנס........ טוב יומלא שמחה. אל תשכחי שאת באה אליי היום ותשלחי הודעה לפורום שאני אראה שהצלחת להיכנס יש לי שאלה לפורום אני רוצה שתהיי חלק מהדיון. כ"ךניקית שכמותך.......

שישי...

בסיעתא דשמיא אכן מחקו את ההודעות (במילא הם היו בדיקה איך כותבים הודעה
אבל ...כותבים מחקו אבל לא משנה. לא שכחתי שאני באה אלייך היום (איך אפשר לשכוח אם את מזכירה לי כל דקה?!) ו.......יאלה תריצי את השאלה... ו...כן אני כ-ה-נ-י-ס-ט-י-ת ג-א-ה !!!!!! אגב...עדיין הגיטרה שלי יותר יפה משלך
מקווה שגם את ההודעה הזאת לא ימחקו (בבקשההההההההה אל תמחקו עד שכתבתי אותה...)

הסיבה שההודעות לא יימחקו

רק כדי שיהוו דוגמה להודעות שאין מקומן כאן בפורום. הודעות אישיות על פגישות מתוכננות נא לכתוב בתיבה האישית. הודעות פוליטיות מתונות או קיצוניות נא לכתוב בפורומים המתאימים.

ברור

בסיעתא דשמיא בקושי לאתר אנחנו מצליחות להכנס מה אתה מדבר במושגים גבוהים?! "תיבה אישית" כל טוב יום טוב בציפיה לגאולה.

קודם כל...

אפשר לפנות קצת יותר יפה ובצורה מכובדת בטח כשפונים לרב עופר.... מסרים אישיים אפשר לשלוח או ע"י לחיצה על השם משתמש של החברה שלך או בסוף כל הודעה יש אפשרות של "שלח מסר למחבר ההודעה" וחוץ מזה בקצה העליון של הדף מופיע השם משתמש שלכם וכתוב לכן אם יש לכם מסרים חדשים ואם תלחצו על הקישור הזה דרכו גם תוכלו לראות וגם לכתוב מסרים... ודבר אחר- תשארו לכתוב כאן בשמחה רק שיהיה קשור לפורום ברסלב...

סיון.........

בסיעתא דשמייא שלום... תגידי בחורה...מה נסגר איתך????????? רוח הקוטג' עדיין לא צלחה עלינו ואמרה לנו שהוא רב אז ככה שהכל היה בשיא התמימות...טוב?! וגם לא דיברנו בשום זילזול.......... וזהו.... תודה על ההסבר איך לכתוב תיבה פרטית. חבל רצינו לשתף אותכם במהלך חיינו... סתם....... יומלא שמחה וטוב.... "שירן161" ו"כולנו כהנא"....

למעלה