דרוש

מצב
הנושא נעול.

נוני12

New member
דרוש

דרוש
מומחה לפוריות (אחד כזה שיכול לתת יותר מאיקקלומין כי כבר הייתי שם) מקבל חברי קופ"ח כללית מאיזור הדרום (אשדוד, אשקלון) לא חייב שיהיה נחמד, ספונטני וחוש הומור - אבל שיביא תוצאות. חיפשתי כבר בכל מיני מקומות ואני לא מוצאת

כצי

New member
לדעתי - כן חייב שיהיה נחמד

דרוש
מומחה לפוריות (אחד כזה שיכול לתת יותר מאיקקלומין כי כבר הייתי שם) מקבל חברי קופ"ח כללית מאיזור הדרום (אשדוד, אשקלון) לא חייב שיהיה נחמד, ספונטני וחוש הומור - אבל שיביא תוצאות. חיפשתי כבר בכל מיני מקומות ואני לא מוצאת
לדעתי - כן חייב שיהיה נחמד
וחייב שיהיה אמפטי, וחייב שיהיה עדין וחייבת להיות תקשורת טובה עם רופא פריון.

e i n a t1

New member
המלצה לרופא../images/Emo91.gif../images/Emo50.gif

דרוש
המלצה לרופא

אני לא מכירה רופא מאזור הדרום , אבל יכולה להמליץ לך על דר' איתי בר חוה רופא מקסים שמקבל באופן פרטי . הוא מקבל במרכז לבריאות האשה ברמת אביב , טלפון 03-6421511 את יכולה לנצל החזרים עבור יעוץ אצל רופא מומחה אם יש לך ביטוח משלים של הקופה שלך ו/ או ביטוח פרטי אחר. רופא מקסים , גם יחס אנושי וגם מקצועי. טיפולים בכל השיטות הידועות בארץ והצלחות רבות. ב ה צ ל ח ה

מצב
הנושא נעול.
למעלה