דרוש דרוש: ג ב ר
מ מציצה לעיתים New member 2/1/17 #23 מעניין..... שהיית משועמם מספיק כדי לענות ראשון (התבלבלת בפורום, כאן זה של האנשים הנחמדים והמפרגנים)
P prostatefun New member 1/1/17 #4 עם זיפים? או חלק? שחום? בהיר עור? עו"ד? או מרים משקולות? עם חוש הומור? או זין שלא נגמר? דרוש פירוט... וצפי לראיון עבודה....
עם זיפים? או חלק? שחום? בהיר עור? עו"ד? או מרים משקולות? עם חוש הומור? או זין שלא נגמר? דרוש פירוט... וצפי לראיון עבודה....
ע עד הקצה ומעבר לו New member 1/1/17 #9 ג ב ר זאת הדרישה העיקרית: גבר. מעניין אותי הפירוש שלכם למילה: גבר. מה שיש בין הרגליים, זה מובן מאליו. תוכיחו לי שכל אחד מכם, הוא ה-גבר.
ג ב ר זאת הדרישה העיקרית: גבר. מעניין אותי הפירוש שלכם למילה: גבר. מה שיש בין הרגליים, זה מובן מאליו. תוכיחו לי שכל אחד מכם, הוא ה-גבר.
פ פסיכולוג בלי ספה New member 1/1/17 #12 הוכחה מדעית בבקשה "כל מוח מתחיל כמוח נשי. הוא הופך להיות גברי רק כשמונה שבועות לאחר ההתעברות, כשעודף הטסטוסטרון מכווץ את מרכז התקשורת, מפחית את יכולת ההקשבה ומכפיל את גודלו של אותו חלק במוח האחראי על התשוקה המינית." מתוך הספר המוח הנשי
הוכחה מדעית בבקשה "כל מוח מתחיל כמוח נשי. הוא הופך להיות גברי רק כשמונה שבועות לאחר ההתעברות, כשעודף הטסטוסטרון מכווץ את מרכז התקשורת, מפחית את יכולת ההקשבה ומכפיל את גודלו של אותו חלק במוח האחראי על התשוקה המינית." מתוך הספר המוח הנשי
M metro12 New member 3/1/17 #25 גבר זה מלשון התגברות התגברות על היצר. יש לנו דחף מאד חזק לזיין כל הזמן, ואת כולן, אבל אנחנו לומדים להתגבר על זה, ומכאן המושג "גבר".
גבר זה מלשון התגברות התגברות על היצר. יש לנו דחף מאד חזק לזיין כל הזמן, ואת כולן, אבל אנחנו לומדים להתגבר על זה, ומכאן המושג "גבר".