דרוש:

gazoz©

New member
דרוש:

שלום, אני חדש בפורום זה. יש לי כבר כמה שנים אתר שעוסק באופנועים אבל יש לי בעייה והיא שאיני כל כך מבין בגיאוסיטיס. בקשתי היא: אם מישהו מסכים שאשאל אותו כל מיני שאלות טכניות על גיאוסיטים אודה לו מאוד. כמו כן בעוד כחודש אצטרך כתב יש מתנדבים??? אני לא מעוניין להראות כרגע את אתרי רק בעוד כחודש שהוא יהיה יותר יפה. בתודה מראש...

STIVENZ 426

New member
פרט ונמק..

מה הכוונה ב "כתב"? במה האתר יעסוק? שאלות טכניות על גאוסיטיס, מצטער, לא יכול לעזור בנושא.. סטיב

gazoz©

New member
זאת אומרת:

אחד שמבין בדגמים, שמבין בענף בכלל כי אני לא מבין כלל וכלל.

STIVENZ 426

New member
אתה צריך שהוא ייעץ לך?

שיכתוב לך כתבות? לא הבנתי. תהיה יותר מפורט.. ו לא ענית לי על השאלה הקודמת- במה ייתמקד האתר? על מה הוא יהיה? סטיב

gazoz©

New member
בוא ואסביר לך הכל:

אני רוצה לעשות אתר בערך כמו פולגז זאת אומרת לא באותם מימדים כי בחיים לא אצליח אבל אני רוצה כמו בפולגז שיש אותך, את מקסמקס וכו´. אני רוצה אנשים כמוכם שיכתבו לי מאמרים, טיפים וכיוב´.

zom

New member
../images/Emo150.gifרגע...רגע..

אתה אומר שאתה לא מבין בנושא ואתה רוצה לעשות אתר
אתה רוצה שאנשים כמו סטיבנס, מקסמקס וכו´ יעשו את כל העבודה ואתה תגיד שזה האתר שלך
לפי דעתי תעשה אתר בנושא שאתה מבין בו. אולי לא הבנתי נכון אז תתקן אותי.

gazoz©

New member
לא, ממש לא.

לא אמרתי שאיני מבין באופנועים פשוט רציתי שאנשים בעלי נסיון וידע גדול יותר יעזרו לי ודרך אגב אני מבין ואם לא הייתי מבין לא היתי עושה אתר ועובדה שהאתר חי קיים ונושם. פשוט רציתי להכניס לו יותר תוכן לטובת רוכבי שטח.

zom

New member
../images/Emo150.gifתגיד אתה שם לב מה אתה כותב../images/Emo35.gif

אם תסתכל כמה הודעות למעלה תראה שכתבתה "אני לא מבין כלל וכלל". אולי אתה מבין והאמת זה לא חשוב רק תדע להתבטא יותר טוב. כולי תקווה שיהיה לך אתר והוא ישגשג. ואם הייתי קצת גס רוח אני מצטער, מי יודע אולי אוכל מתישהו לעזור לך. בי........

enigo

New member
שלח לי מייל או מסר...

לי יש כרגע בעיה עם שליחת מסרים.

למעלה