דרוש 777

roy150

New member
דרוש 777

דרוש 777 מקצועי כולל קוקפיט וירטואלי וכמובן fmc יש המלצות?

אבירן171

New member
אאל"ט זה בתשלום..

אתה אולי מכיר חינמי? דוגמת B744 של IFly.. בברכה, אבירן..

מספר אפשרויות

FMC ופונקציונאליות ברמה גבוהה, מותאמת ספציפית ל-77, זה רק PSS נכון להיום. אם ברשותך תוספים אחרים, LDS76, PMDG73, או עוד מטוסים ברמת קוקפיט גבוהה בעלי שני מנועים, ניתן לעשות מרג' ולהשתמש בקוקפיט שלהם, ואפילו בתכונות הטיסה שלהם, עם מודל חיצוני של 77. אם המקצועיות מעט פחות חשובה, ובא לך על משהו חינמי וקליל יותר, אך עדיין אתה מחפש חוויה טובה, ל-ISDT יש קוקפיט 77 ברמה גבוהה מאוד (יחסית לחינמי).

roy150

New member
אני מעדיף משהוא יותר קליל..אבל

אני לא מצליח למצוא באתר של isdt תה יכול אולי לתת לי קישור? תודה רבה מראש

roy150

New member
אתה יכול בבקשה להסביר לי

איך ניתן "להדביק" את התא טייס ותכונות של מטוס מדגם level-d 767 למודל של 777 \ תודה מראש

באופן הפשוט והגס ביותר:

העתק את תיקיית המטוס של LVL-D, הדבק אותה כתיקייה של מטוס חדש (עם שם מתאים). בתוך התיקייה החדשה צור תיקייה בשם 'model.mj77' ועוד אחת בשם 'texture.mj77ely' . העתק אל תוך התיקייה model.mj77 את תוכן תיקיית "model" שנמצאת בתוך ספריית המטוס המקורי של ISDT. כנ"ל את תוכן texture המקורית של ISDT אל תוך texture.mj77ely החדשה. כנס ל-Aircraft.cfg שנמצא בתוך תיקיית המטוס החדש שיצרנו. מחק את כל הצביעות (כל מה שתחת [fltsim.0] ועד שורה לפני [General]. לפני [general] הוסף במקום מה שמחקנו, את השורות הבאות: [fltsim.0] title=Meljet - LDS Boeing 777 El Al sim=<שמו של קובץ ה-Air שבתוך תיקיית המטוס> model=mj77 panel= sound= texture=mj77ely kb_checklists= kb_reference= atc_id_color=0xffff0000 atc_id=4X-ECA ui_manufacturer=Boeing - LDS ui_type=777-200 ui_variation=El-Al Israeli Airlines 4X-ECA description="ISDT 777 model merge with LDS panel" באופן עקרוני, סיימנו, וזה יעבוד. מעשית, 76 מעט יותר נמוך מעל הקרקע, כך שאם נשאיר אותו ככה, ה-77 שלנו יראה מעט שקוע באדמה. לכן, יש לשנות את הערכים המתאימים ב-CFG. בהצלחה. אם משהו לא מובן, כתבו כאן ואנסה להסביר מעט יותר טוב.

roy150

New member
גדול הבנתי אבל נתקלתי בבעיה

אני לא מצליח להיכנס לקובץ Aircraft.cfg כי אין לי תוכנה מתאימה לכך ... איזו תוכנה עליי להוריד כדי ליכנס לקובץ תודה מראש

למעלה