דרוש תפריט לארוחה :)

ariloushaf

New member
דרוש תפריט לארוחה :)

אני רוצה להפתיע את חברה שלי בארוחה חלבית. החוקים הם די ברורים: 1. בלי פסטה 2. בלי דגים 3. שיהיה קל להכנה, כי אני לא סיפור הצלחה במטבח :) בתודה מראש, אביעד :)

yifatushc

New member
היי אביעד! ../images/Emo140.gif

אז ככה: -סלט ירקות עשיר (כולל חסות, אגוזים, עגבניות, מלפפונים, גזר, אגוזים, ולתבל בשמן זית, לימון, פלפל, מלח ומעט חומץ בלסמי או רוטב ויניגרט). - פטריות, בצל ועגבניות מטוגנים, ומעל זה המון גבינה צהובה מגוררת. היא נמסה וזה יוצא מעולה!!! - אומלט, שזה למעשה חביתה עשירה ממולאת בירקות/פטריות/גבינות שונות/ עירית או כל מה שבא לך. -פשטידות שונות: פשטידת פטריות של דודה צביה פשטידת תפוחי אדמה, פטריות וגבינה פשטידת פצפוצי אורז וקוטג' כקינוח, אתה יכול להכין מאפינס פשוטים, מאתר המאפינס המצורף למטה, או להכין עוגת שוקולד אישית חמה עם גלידה וניל בצד (גם היא מהאתר המצורף למטה). בהצלחה!
יפעת

yifatushc

New member
פשטידת פצפוצי אורז וקוטג'

פשטידת פצפוצים עם קוטג'- של pirge 2 בצלים גדולים לרצועות דקות חצי חבילה מרגרינה/חמאה מטגנים. מזהיבים. בקערה: 3 קוטג' 4 ביצים טרופות במזלג 3 כפות גדושות מרק פטריות או בצל 4 כוסות פצפוצי אורז לערבב ביחד: קוטג'+ביצים+מרק+פצפוצים לערבב. לפזר למעלה את הבצל המטוגן. לאפות בחום 175 מעלות עד שיהיה זהוב. בתאבון! יפעת

hogo26

New member
עוד דברים

אפשר פיצה, אפשר פוקצה עם כדורי גבינה מעל, או בלי גבינה מעל בשביל פלטת גבינות , אפשר מרק בצל עם הרבה גבינה מכוסה בבצק, תפו"א אדמה מוקרם,

חולפת2

New member
וסלט פילפלים נחמד:לקחת פילפלים

כ-10 במגוון צבעים:אדום,צהוב,כתום.לקלות אותם בשלמותם בתנור.להוציא,לקלף,להסיר קליפה ועוקצים,ולחתוך לרצועות.לחמם מעט שמן(אפשר גם שמן זית)בסיר או מחבת,להכניס את רצועות הפלפלים,לפורר גבינה בולגרית,לתבל בפלפל,(אין צורך במלח,הגבינה מספיק מלוחה).לערבב היטב,להסיר מהאש.ניתן לאכול חם או קר.

למעלה