דרוש שיר משחק

מרגוש

New member
לפי השכנים שלי

הופלה הופלה רייטר ונח איר פולט דן סריטר פילטר אינדן גרבן פריסן אין דרבן פילטר אינדן הולטר בוש מכן די פרסר הוש הוש הוש.

הילהל

New member
זה של אשרי האישה היה דומה יותר

בנתיים ניסיתי את שני השירים שהציעו כאן ונקלתי בפרצוף חמוץ. כנראה שזה ישאר משהו "של אבא". לא נורא.

לפי האבא היקה שלי:

הופה הופה רייטר, ון אייר פלט דן שרייט אייר פלט אייר אין דן גרבן פרסן אין די רבן פלט אייר אין דן זומפט ומכט דייר רייטר פלומפס פלומפס פלומפס..... מאוחר יותר אני ארשום באותיות לועזיות כדי שיהיה יותר ברור. מאיה

הילהל

New member
ייייישששששש!!!!!!!

זהו. מה שכתבת יחד עם הזיכרון מהשירה של האיש שלי - והסתדרתי. והחיוך שקיבלתי עכשיו נרשם על שמך.

גיל גל1

New member
הופ הופ הופ

הופ הופ הופ הופ הופ הופ (מקפיצים אותו על הברכיים) נעלה למעלה ונרד למטה הופ הופ הופ הופ נעלה למטה ו ני-פול! (לפתוח רגליים הילד נופל באמצע)

Shampile

New member
בידוק כך...מילה במילה ../images/Emo45.gif

הילהל, Sorry שלא עזרתי בזמן...רק עכשיו נכנסתי. לילב טוב

רונתי

New member
וואו חשבתי שרק אצלנו שרים אותו

בעלי ממש סולד מהשיר כי הוא בגרמנית וזה עושה לו קונוטציות לא טובות אבל הילדים שלי מתים על זה כשסבתא שלי עושה להם "הופה רייטה"

הילהל

New member
גם לי היה קשה בהתחלה

אבל אחרי ששמתי את האמוציות בצד הבנתי כמה זה לא חביב מצידי למנוע מהאיש שלי לעשות עם יונתן משהו שהוא זיכרון ילדות מתוק שלו (במיוחד שאין לו הרבה כאלה). אז הנה התרגלתי עד כדי כך שהיום ביקשתי כאן עזרה והצלחתי ליישם ולשיר את השיר הזה שהטריד אותי בעבר בעצמי, לקול מצהלות הילד.

קוממי

New member
וואי איזו נוסטלגיה!!!

הילהל ממש תודה... ככה להיזכר בסבא ז"ל שהיה מקפיץ אותנו ממש כך... ההורים שלנו כבר עברו לאנגלית, ככה שזה לא ממש עבר לילדים שלנו... ולגבי התרגום - תשימו לב שבהרבה שירי ילדים המנגינה מאד מתאימה לילדים אבל המילים לא ממש!

michal@gal

Active member
מנהל
יש בעברית

הופ סוסי אבירי אמהרה לדרכי ופתאום טראח הסוס נפל. כשאומרים טרח, מפסקים את הרגליים והילד נופל.

אמברון

New member
ולי יש אחד בבולגרית

(ואני מאוד מקווה שאני לא חוטאת למקור, כי השורשים שלי רחוקים מבולגריה): קאי צ'י בלדן פישקדיטוס דה לה מאר טוק טוק - אלאמאר

ושלנו

סוס רץ סוס דוהר סוס רץ סוס מהר סוס רץ לא נזהר סוס רץ סוס נופל עכשיו כשאני כותבת את זה זה נראה קצת דבילי... אבל בקצב דהירות הסוס זה יוצא דווקא לא רע בכלל

דווקא נשמע פחות דבילי ממה שלנו

היו עושים כילדים: האמא/אבא שוכבים על הגב ומקפלים את הברכיים, הילד יושב על הברכיים ואז אומרים: צבי הֶר נפל לבאר!

leadoron

New member
אותו דבר הייתי עושה לאחיותי הקטנות.

רק מטיב גילי זה היה משהו כמו: קרמיט לא נפל.... גונזו לא נפל.... פיגי.... נפלה!!!!

למעלה