דרוש שיר משחק

הילהל

New member
דרוש שיר משחק

יש כאן ייקים? מכירים את השיר-משחק הזה שמתחיל ב"הופה הופה רייטה"? למי שלא ייקה - זה שיר כזה שמושיבים את הילד על הברכיים ומקפיצים אותו לפי קצב השיר, עד לסוף שבו מפסקים רגליים והילד נופל ביניהם לקול הצליל המסיים הדבילי משהו - "פלומפס". עכשיו הייקה שלי נרדם והבן שלו נורא רוצה "אמא תעשי לי הופה הופה רייטה". לא יודעת איך! יש שיר דומה בעברית? בטוח מישהו מכיר - תצילו אותי!

גילור

New member
אין לי רעיונות אבל הזכרת לי את

הילדות עם השיר הזה (פעם שניה השבוע
)

הילהל

New member
השיר הזה רודף אותי השבוע....

הוא שאל עכשיו בעצבאם אבא שלו זה האיש היחדי בעולם שמכיר את השיר, מצחיקון קטן. מה לעשות שגרמנית זה לא התחום שלי? הבטחתי לו שכשניסע לסבתא שלו הוא יפגוש עוד כמה אנשים שיכולים לשעשע אותו ככה... אבל מה בנתיים???

roni273

New member
הופה הופה רייטה..

אני לא בטוחה במילים המדויקות, גם ילדיי גדלו על זה וזה הולך בערך ככה: הופה הופה רייטה ונפלתה שרייטה, פלטה אין די רבן, פלטה אין דה ... פלטה אין דה ... ...פלופס (חסרות לי שתי שורות)- אם זה מאד עקרוני אני כבר מתקשרת לסבתא רבה הייקית שלי לשאול!

מרגוש

New member
אתמול כל אחר הצהרים השכנים שלי

שרו את השיר הזה ונורא צחקו איך הסבא שלהם ז"ל היה מושיב אותם על הברכים ושר. (הם בני יותר מ30). אני הלך לנסות לכתוב את זה מהם.

דבורי

New member
הנוסח אצלנו הוא:

יונתן יונתן היושב על ברכיים הוא רוכב הוא הגיע לתעלה ונפל שם - בומסלה! מקווה שזה מתאים למנגינה שאת מכירה.

הילהל

New member
זה מסתדר עם השם שלו! מצוין

אני ארשום לי. בנתיים הוא קישט את אבא שלו הישן (מעניין מההאיש יחשוב בבוקר כשהוא יגלה כמה צמידים יש לו על הזרועות...) ואני מחכה לראות מתי תעלה שוב הדרישה.

הנוסח שלנו

דן דיגידן דיגידן דיגידן יש לי פוני אין כמותו ואין כמוני זהירות שלולית פתאום... (לפסק רגליים "ולהפיל" את הילד) הופ! עברנו בשלום!!!

הילהל

New member
רושמת רושמת

לא לצחוק - אני רושמת לי כל שיר שרק תיתנו כתחמושת למקרה הצורך, שבטוח יגיע. תודה.

ישירות מאמ שלי:

הופה הופה רייטה ון אר פלט דן שרייט אר ון אר פלט אין גרבן פרסן אים די רבן אם נופל אז הוא צועק ואם נופל לבור אוכלים אותו העורבים

הילהל

New member
על מה סליחה?

לא את כתבת את השיר... השירים שלך מוצלחים ואופטימיים יותר.

איייך אני מתה על התכנים הפדגוגיים

היקים לגיל הרך..משו. יש להורים שלי מערכת כוסות עם ציורים של ספור יהושוע הפרוע ,שהוא במקור סיפור גרמני. ואל תשאלו מה קורה לילד קצת שובב, אם יוצא לו לגדול בגרמניה של תחילת המאה.אי אי אי החיים לא פיקניק. (ואם לא הבנתם את האנדרסטייטמנט הפראי אז תדעו לכם שבסוף הוא מת .)

למעלה